Lees de Officiële Beschrijving

BA in Trade Management

De commerciële sector is in een staat van voortdurende overgang en toenemende concurrentie. Voortdurend verkorten innovatie cycli vereisen een flexibel assortiment. Met de internationaal erkende Bachelor of Arts graad in Trade Management, de bbw Hogeschool biedt de mogelijkheid om gefundeerde kennis te combineren met het bedrijfsleven en praktische ervaring in aanmerking te komen voor veeleisende posities, bijvoorbeeld als afdelingsmanager, als winkel of filiaalmanager of voor de marketing, controlling, human resources, inkoop en logistiek management. U wordt begeleid door alle content is vereist voor de moderne commercieel beheer, met inbegrip van internationale strategische inkoop, efficiënte controle en enterprise resource planning, merchandising en relatiebeheer.

De cursus concept is afgestemd en geëvalueerd door de HBB Handelsverband Berlin-Brandenburg e. V.


Structuur

Lengte van de full-time opleiding:
3 jaar, dat wil zeggen 6 semesters of 1800 uur
Voor full-time cursussen ong. 6 weken vakantie per jaar worden opgenomen.
Natuurlijk uur: 8:30-05:30

Part time / extra-professionele cursus:
4 jaar, dat wil zeggen 8 semesters of 1800 uur
De deeltijd-programma voor studenten momenteel ook werkzaam / in het beroepsonderwijs, vindt plaats van twee avonden per week 6:00-09:15 en twee zaterdagen per maand 8:30-03:45.

Natuurlijk beginnen:
De full-time cursus begint 1 april en 1 oktober van elk jaar, terwijl de part-time programma begint 1 maart en 1 september.

In het eerste jaar van het programma, de Basic Studies leveren een fundamentele vaardigheid basis evenals de basisprincipes van economie, recht en Business Engels. Hier de nadruk wordt gelegd op oriëntatie, theorie van de cognitie en persoonlijke ontwikkeling, zodat een optimale oriëntatie en onderzoek methoden snel worden bereikt.

De Special Studies bestaan ​​uit een speciale focus op de industrie. In tegenstelling tot andere tot op heden beschikbare vakken, de inhoud van de cursus sterker gericht op het veld en oriëntatie werk op de industrie. De gespecialiseerde cursus wordt aangevuld met deelprojecten, industrie-gerelateerde projecten werken in bedrijven en wordt afgesloten met een scriptie semester.

De projectmatige Toegepaste Studies op de hoogte blijven van de groeiende internationalisering. De colleges worden deels in het Engels gehouden en elk besluit met case studies. De applicatie gebaseerd curriculum wordt afgesloten met het huidige management thema's, in verband met het internationale bedrijfsleven en management als ethische kwesties. Alle examens zijn in aanvulling op de cursus en beoordeeld volgens het ECTS (European Credit Transfer System). De bacheloropleiding wordt afgesloten met een business-gerelateerde bachelor thesis, die idealiter zou moeten opvolgen de consulting werk voorbereid tijdens de gespecialiseerde cursus.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 8 andere vakken van bbw University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,920 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum