Ba In Transportation Design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Transportation Design

IED – Istituto Europeo di Design Torino

De Transportation Designer is een complexe en veelzijdige professionele, vanuit haar expertise gaat continu onderzoek en een diep begrip van de sociale en psychologische mechanismen die verband houden met het concept van vervoer en auto. Het is een professioneel onderzoek en ontwikkelt innovatieve projecten waarin creativiteit en experimenten uit een diepe kennis van materialen, aërodynamica, design en ergonomie. Demonstreert de kennis en vaardigheden van de analyse van de economische systemen, business-systemen, de bedrijfscultuur en de context en culturele en wereldconsumptie scenario's, evenals alle aspecten betreffende het op de markt brengen.

De cursus wordt gegeven in het Italiaans, met de mogelijkheid tot het eerste jaar in het Engels bij te wonen.

professionele Mogelijkheden - Ontwerper Vervoer, auto-ontwerper, Ontwerper Fiets, Yacht Designer.

Titel uitgegeven - De cursus is erkend door het Ministerie van Onderwijs en is gelijk aan graad certificaten die door de universiteit niveau.

verband - Scholar en voorloper van futuristische visies vernieuwer in de markt voor culturele houding processen De ontwerper is steeds meer betrokken bij de besluitvorming aspecten van corporate strategieën: is een essentiële schakel in de groei, verrijking en vooruitgang van de merkwaarden. Stel je voor en maak de vorm en de inhoud van de auto ontwerp project of groot transport bepalende stijl: synthese van vorm en gedachte.

Methodologie en structuur - Het verloop van Science in Transportation Design is gericht op het ontwerp van experimenten in verschillende gebieden in directe synergie met de grote bedrijven in de sector en het grondgebied.

De toekomst Designers leren om voortdurend te gaan tussen de theoretische en technische kennis en de praktische toepassing door de ontwikkeling en de ontwikkeling van projecten die steeds moeilijker worden. Het vangt de operationele autonomie die het beheer van het ontwerp proces zorgt ervoor, in het bijzonder de fase gewijd aan de ontwikkeling van het concept als een creatieve en formele synthese van het project idee.

In parallel, diepgaande historische kennis van het project over kunst, mode, communicatie, design en architectuur door het ontwikkelen van het vermogen om coherente en duurzame keuzes te maken en de mastering voor zijn communicatie-instrumenten.

Aan het einde van hun studie hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​afstudeerproject te spelen in de fiets ontwerp en de jacht design als een alternatief voor de auto-ontwerp.

Het is ook van plan een reeks bijeenkomsten, die gericht zijn op het verbeteren van de professionele uitstraling van elke student, gewijd aan de voorbereiding en de organisatie van haar portefeuille, bijkomende middelen van de voorbereiding van de werkende wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan