Ba in vastgoedbeheer

bbw University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in vastgoedbeheer

bbw University of Applied Sciences

BA in Real Estate Management

Globalisering en de versnelde structurele verandering hebben een diepe impact hebben op de vastgoedsector had, het uitvoeren van een nieuwe dynamiek. De professionals in de industrie vereisen dus meer internationale business know-how samen met gespecialiseerde vastgoed training. Het pand industrie is een sector georiënteerd bedrijf, waarin alle fasen en levenscycli van commerciële, residentiële en bijzondere vormen van eigendom, van projectontwikkeling, bouw planning en marketing aan facility management. Studenten aan de bbw Hogeschool leren van de fundamenten van het onroerend goed economie, het beheer van onroerend goed bedrijven, de functie van vastgoedbeheer, en hoe u een vastgoed onderneming draaien, evenals de industriële aspecten van het vastgoed economie. Extra aandachtspunten van ons programma zijn bedrijfs- en openbare vastgoedbeheer. De BBA - Academie der Immobilienwirtschaft eV Berlijn is een samenwerkingspartner van de bbw University of Applied Sciences. Na vijf semesters, kunt u zich aanmelden voor de titel van "Immobilienökonom" (GdW) aan de BBA Akademie (voor zover de vereisten is voldaan). Na nog eens drie semesters, zal je afstuderen van de BBW hogeschool met een internationaal erkende Bachelor of Arts graad.

De cursus concept is ontwikkeld in samenwerking met het Verband Berlin-Brandenburgischer Wohnungsunternehmen (BBU) geëvalueerd.


Structuur

Lengte van de full-time opleiding:

3 jaar, dat wil zeggen 6 semesters of 1800 uur
Voor full-time cursussen ong. 6 weken vakantie per jaar worden opgenomen.
Natuurlijk uur: 8:30-05:30

Part time / extra-professionele cursus:

4 jaar, dat wil zeggen 8 semesters of 1800 uur
De deeltijd-programma voor studenten momenteel ook werkzaam / in het beroepsonderwijs, vindt plaats van twee avonden per week 6:00-09:15 en twee zaterdagen per maand 8:30-03:45.


Natuurlijk beginnen:

De full-time cursus begint 1 april en 1 oktober van elk jaar, terwijl de part-time programma begint 1 maart en 1 september.

In het eerste jaar van het programma, de Basic Studies leveren een fundamentele vaardigheid basis evenals de basisprincipes van economie, recht en Business Engels. Hier de nadruk wordt gelegd op oriëntatie, theorie van de cognitie en persoonlijke ontwikkeling, zodat een optimale oriëntatie en onderzoek methoden snel worden bereikt.

De Special Studies bestaan ​​uit een speciale focus op de vastgoedsector. In tegenstelling tot andere tot op heden beschikbare vakken, de inhoud van de cursus sterker gericht op het veld en oriëntatie werk op de industrie. De gespecialiseerde cursus wordt aangevuld met deelprojecten, industrie-gerelateerde projecten werken in bedrijven en wordt afgesloten met een scriptie semester.

De projectmatige Toegepaste Studies op de hoogte blijven van de groeiende internationalisering. De colleges worden deels in het Engels gehouden en elk besluit met case studies. De applicatie gebaseerd curriculum wordt afgesloten met het huidige management thema's, in verband met het internationale bedrijfsleven en management als ethische kwesties. Alle examens zijn in aanvulling op de cursus en beoordeeld volgens het ECTS (European Credit Transfer System). De bacheloropleiding wordt afgesloten met een business-gerelateerde bachelor thesis, die idealiter zou moeten opvolgen de consulting werk voorbereid tijdens de gespecialiseerde cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
16,920 EUR
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan