Read the Official Description

Visual Communication Design Department streeft naar afgestudeerden die theoretische kennis en praktische vaardigheden kunnen combineren met het vermogen van visuele expressie en communicatie, die intellectuele kennis bezitten en in staat zijn om creatieve, karakteristieke en esthetische boodschappen te ontwerpen brengen.

Vandaag de dag, het toenemende belang betaald op promotie en corporate communicatie van openbare en particuliere instellingen verhoogt de behoefte aan visuele communicatie ontwerpers. Daarom worden de kansen op werk van visuele communicatie ontwerpers geleidelijk uit te breiden. Door zich te specialiseren in visuele communicatie ontwerp, zal de afgestudeerden van de afdeling de mogelijkheid om te werken als creatieve ontwerpers in media, communicatie en reclame-industrie, waarin kunst en design onlosmakelijk met elkaar verweven zijn, met inbegrip van verschillende gebieden, zoals desktop publishing, corporate identity design, infographics hebben , webdesign, video en film productie, animatie, 3D-modellering en multimedia toepassingen.

De cursussen van de afdeling die haar eerste studenten in het studiejaar 2007-2008 vindt plaats in klaslokalen uitgerust met geavanceerde audio-visuele apparatuur en IT-infrastructuur geaccepteerd. Het Multimedia Laboratorium en Grafisch Atelier worden gebruikt voor de toegepaste cursussen in aanvulling op de fotografie, radio- en televisiestudio's van het Media Center. Het curriculum van Visual Communication Design Department bevat toegepaste cursussen die studenten helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en vereisen collectieve werk, zoals illustratie, typografie, fotografie, computer graphics, video productie, verpakking ontwerp, webdesign en animatie evenals theoretische cursussen die zullen bijdragen aan studenten 'intellectuele groei. Gedurende de vier jaar van het onderwijs Visual Communication Design studenten uitgebreide en geïntegreerde communicatie projecten uit te voeren door gebruik te maken van het web, 3D, flash-technieken en zo naast de nieuwe media projecten. Visual Communication Design Department accepteert studenten met TS-1 (Turks, Social Science-1) de resultaten in de centrale Undergraduate Placement Examination (LYS).

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, einddiploma, transcript en referentie brief voor undergraduate aanvragers - Universitaire graad, transcriptie en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Program taught in:
Engels
Yasar University

See 22 more programs offered by Yasar University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
9,000 USD
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum