Ba in visuele communicatie ontwerp

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in visuele communicatie ontwerp

Yasar University

Visual Communication Design Department streeft naar afgestudeerden die theoretische kennis en praktische vaardigheden kunnen combineren met het vermogen van visuele expressie en communicatie, die intellectuele kennis bezitten en in staat zijn om creatieve, karakteristieke en esthetische boodschappen te ontwerpen brengen.

Vandaag de dag, het toenemende belang betaald op promotie en corporate communicatie van openbare en particuliere instellingen verhoogt de behoefte aan visuele communicatie ontwerpers. Daarom worden de kansen op werk van visuele communicatie ontwerpers geleidelijk uit te breiden. Door zich te specialiseren in visuele communicatie ontwerp, zal de afgestudeerden van de afdeling de mogelijkheid om te werken als creatieve ontwerpers in media, communicatie en reclame-industrie, waarin kunst en design onlosmakelijk met elkaar verweven zijn, met inbegrip van verschillende gebieden, zoals desktop publishing, corporate identity design, infographics hebben , webdesign, video en film productie, animatie, 3D-modellering en multimedia toepassingen.

De cursussen van de afdeling die haar eerste studenten in het studiejaar 2007-2008 vindt plaats in klaslokalen uitgerust met geavanceerde audio-visuele apparatuur en IT-infrastructuur geaccepteerd. Het Multimedia Laboratorium en Grafisch Atelier worden gebruikt voor de toegepaste cursussen in aanvulling op de fotografie, radio- en televisiestudio's van het Media Center. Het curriculum van Visual Communication Design Department bevat toegepaste cursussen die studenten helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit en vereisen collectieve werk, zoals illustratie, typografie, fotografie, computer graphics, video productie, verpakking ontwerp, webdesign en animatie evenals theoretische cursussen die zullen bijdragen aan studenten 'intellectuele groei. Gedurende de vier jaar van het onderwijs Visual Communication Design studenten uitgebreide en geïntegreerde communicatie projecten uit te voeren door gebruik te maken van het web, 3D, flash-technieken en zo naast de nieuwe media projecten. Visual Communication Design Department accepteert studenten met TS-1 (Turks, Social Science-1) de resultaten in de centrale Undergraduate Placement Examination (LYS).

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, einddiploma, transcript en referentie brief voor undergraduate aanvragers - Universitaire graad, transcriptie en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan