Ba In Web Design - Professionele Opleiding

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Web Design - Professionele Opleiding

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De digitalisering van informatie is een proces dat is het transformeren van de samenleving in al zijn vormen en rapporteren. In de handen van de digitale toekomst professionals zijn wij verantwoordelijk voor het begrijpen van horizonten veranderen om altijd nieuwe communicatie-paradigma's te structureren. Het web is de eerste stap van een professionaliteit die de grootste digitale interactie sector waar de ontwerper gebruik maakt bewust de talen van multimediatechnologie en is in staat om ze toe te passen op het gebied van de hedendaagse visuele communicatie en productie van interactieve media omvat.

De Web Designer is de basis figuur die de toegang tot de digitale wereld waar de interfaces vermenigvuldigen en professionals kunnen beheren en het ontwerp van de mens-machine interactie zijn nog steeds in vraag uitstraalt.

professionele Mogelijkheden - Web Designer, Web Graphic Designer, Web Store Manager, Media Planner, Digitale Communicatie Specialist, Social Media Manager, Interaction Designer, UI en UX Architect, Creative Coder, Multimedia Artist.

Wie moet wonen - De cursus is bedoeld voor degenen die willen een carrière in het ontwerp van websites, in het bijzonder met betrekking tot de ontwikkeling en het beheer van het zelfde. Zij kunnen toegang tot deze cursus studenten die een hogere opleiding, pas afgestudeerden en professionals die behoefte hebben om te werken of te upgraden hun vaardigheden hebben afgerond.

Methodologie en structuur - De cursus wordt georganiseerd in twee jaar. Tijdens de training wordt de student gevormd zowel vanuit het oogpunt van ontwerp van zowel technische-applicatie en verwerft een gedegen kennis met betrekking tot digitale media en de ontwikkeling en het beheer van de communicatie projecten, internaliserende houding voortdurende vernieuwing. Geconfronteerd met webprofessionals en Interaction Designer, heb je een kans om de wereld van het werk en het ontwerpen van apparaten, interfaces, e-commerce sites of interactieve ervaringen die zijn in lijn met de huidige eisen van de markt te verkennen.

Leer hoe te ontwerpen voor elektronische communicatie platforms en verzorgen van zowel de user interface in termen van design en grafische kwaliteit, en user experience dat afkomstig is van het gebruik daarvan; wetende hebben betrekking op andere professionals in de wereld van communicatie, wordt het centrale punt voor de ontwikkeling van multimedia producten voor het web, mobiele en interactieve media.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op September 24, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan