BA in Global Communications

Technologie heeft afstand bijna irrelevant gemaakt, het internet een revolutie. Snelle transformaties nu vegen samenlevingen: media convergeert, nieuwe culturele ruimtes en praktijken ontstaan, geloof structuren verschuiven.

Het ministerie van Global Communications traint wereldburgers te begrijpen en te reageren op deze verschijnselen-en om een ​​actieve rol te spelen. Studenten leren om kritisch en creatief te denken over de hedendaagse milieu en om de communicatie meester in al zijn vormen.


Een interdisciplinaire aanpak in een globale wereld

Omdat de wereldwijde communicatie heeft betrekking op de hele wereld, het gebied zelf ligt op het kruispunt van vele: sociologie, antropologie, politiek, literatuur. Hoe werkt de massamedia invloed op de samenleving? Laat afbeeldingen van geslacht volgen een patroon-en hoe kunnen die patronen worden veranderd? Wat zijn de gevolgen van mens-computer interactie? Hoe film en het geschreven woord te verkennen verschillende culturen-en wat is de betekenis van de berichten die ze uiten?

In een steeds veranderende, cross-culturele omgeving, onze interdisciplinaire benadering is gebaseerd op de kracht van de verschillende disciplines. Studenten worden blootgesteld aan zowel de theorie en praktijk, met een sterke basis in historische wortels van het veld. Wereldwijde communicatie dient als uw poort naar de wereld.


De kracht van de politieke communicatie

In aanvulling op onze reeds interdisciplinaire karakter, de Global Communications afdeling creëerde een vergelijkende politieke communicatie minderjarige studenten die geïnteresseerd zijn in een meer diepgaande behandeling van die belangrijke overlap dienen. Power, politieke instellingen, het beleid, de pers, het is rijk terrein voor verkenning.


Neem contact op

Wij nodigen u uit om al onze majors en minderjarigen te ontdekken, verkennen onze gevarieerde cursusaanbod, en ontmoet onze volbracht faculteit. Je zult vele inspirerende initiatieven, waaronder onze zomer uitwisseling overeenkomst met New York University's Department of Media, Cultuur en Communicatie te vinden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van The American University of Paris »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum