Ba interieur (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba interieur (Hons)

LASALLE College of the Arts

Design interieur op LASALLE wordt gedefinieerd als de handeling van het creëren van omgevingen in en rond de bestaande ruimtes en structuren. Als een beroep, het omvat het ontwerp en de planning van een enorm scala aan plaatsen, waaronder, maar niet beperkt tot de binnenlandse, recreatie, winkels, kantoren, gezondheidszorg, horeca en institutionele ruimtes. Het is ook nauw verweven met verschillende design disciplines zoals architectuur en industrieel ontwerp.

Interieur design in LASALLE is geen cursus over het interieur, noch is het het streven van de architectuur onder het mom van het interieur. U zal zich richten op het creëren van ervaringsgerichte omgevingen vanuit het perspectief van de gebruikers, en de ontdekking van nieuwe typologieën van de ruimte. U zal kijken naar de conceptuele te vechten conventie, gewoonten en trends, en streven naar de controversiële, onverwachte en opkomende verkennen, met de bewijslast op kritische design thinking en intense betrokkenheid bij het ontwerpproces.

Het curriculum is gebaseerd op een aantal belangrijke design principes. Ontwerpprocessen en conceptueel denken methodieken worden verkend in een practice-based studio-omgeving en ondersteund met kern discipline vaardigheden die een kritisch inzicht in het ontwerp geschiedenis en hedendaagse theorie te betrekken; technische kennis op bouwmaterialen en technologie; traditionele opstellen en modellering technieken, evenals de nieuwste computer-aided tekenen en visualisatie. In de loop van de studie, wordt u blootgesteld aan de eisen van het beroep met een continue betrokkenheid bij lokale en internationale design competities, live projecten en tentoonstellingen.

Het doel is om een ​​ecosysteem van belangrijke ontwerpers en dynamische professionals die een rusteloze nieuwsgierigheid van de geest weer te creëren, waardoor de hoogte ontwerpbeslissingen getemperd door een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid, waarbij het interieur is niet een kwestie van gewoon uitlijnen jezelf met modieuze trends, maar eerder een discipline van de rede, noodzaak, analyse, betekenis, en het creëren van nieuwe ruimtelijke ervaring.

Level 1 gronden u basismethoden van het ontwerp dat zijn gecentreerd rond een gespecialiseerd Studio Practice module. Een T Niveau 2, Een grotere nadruk wordt gelegd op honen kritische en analytische vaardigheden. De cursus culmineert in Niveau 3, Met je onderneming self-directed slips en het aangaan van complexe real-world zorgen. Kansen voor de werkgelegenheid zijn er in overvloed in de overvloed van het interieur en architectonische praktijken, die zowel de commerciële en binnenlandse sectoren. Er zijn ook mogelijkheden in de tentoonstelling, set design, interieur styling en design consultancy. Afgestudeerden hebben hun plek gevonden in tal van gerenommeerde binnen- en architectenbureaus of hebben met succes hun eigen praktijken lokaal en internationaal gevestigd.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

  • Een portefeuille die ten minste 10 stuks van het originele werk (feitelijke of gedocumenteerd) dat je creatieve ontwikkeling en het proces te demonstreren. Deze projecten zullen moeten worden verklaard door u tijdens het interview proces.
  • Uw portefeuille moet tekeningen, schetsen, idee ontwikkelingen zijn en demonstreren relevante 2D werk (bijvoorbeeld affiches, redactie, fotografie, grafisch ontwerp kunstwerken, schilderijen, grafiek, digitale beeldbewerking, webdesign, etc) en 3D-werk (bijvoorbeeld 3D-ontwerp, 3D-papier structuren, verpakking, etc).
  • Uw portefeuille moet bestaan ​​uit het ontwerp-gerelateerde werken uitsluitend gecreëerd door uzelf om een ​​passende beoordeling van uw instapniveau voeren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan