Ba Interieur Architectuur En Design (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Interieur Architectuur En Design (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

interior01

Interieur Architectuur en Design Course is ontworpen om specialisten in het interieur te produceren voor openbare, commerciële en residentiële gebouwen.

De cursus Interieur Architectuur en Design is gericht op het creëren van een innovatief design oplossingen voor diverse hedendaagse problemen die inherent zijn aan de private en publieke sferen van de gebouwde omgeving. Conceptuele ideeën en technische ontwikkeling van vaardigheden worden ondersteund door middel van een interdisciplinaire benadering van het ontwerp dat bestaat uit: installatiekunst, scenografie, filmische ruimte, meubels en architectuur zoals ze in het interieur en ruimtelijk ontwerp worden toegepast. Docenten zijn afkomstig uit ervaren nationale en internationale ontwerpers die hun professionele ervaring in het ontwikkelen van uw creatieve vermogen om te bedenken en innovatief en modern design projecten te ontwikkelen geven.

Door een combinatie van studio-based project verkennende werkzaamheden, lezingen en tutorials op alle niveaus, worden de studenten blootgesteld aan een verscheidenheid van ideeën, werkmethoden en ontwerp applicaties via zowel 2D-ontwerpen en 3D modellering. Een kritische en Culturele Studies module binnen de cursus is gericht op versterking van de analytische kennis van de historische, eigentijdse en theoretische verhandelingen dat design speelt in de gebouwde omgeving studenten. Als graad student, zal u de cursus uitgerust met een individueel design taal waarin aan de professionele wereld van interieur en ruimtelijk ontwerp en andere parallelle disciplines vertrekken.

De lessen worden gegeven door internationale en Russische instructeurs, die brengen in hun visie en rijke professionele ervaring in de studie-proces. Het programma wordt gegeven in zowel full-time en part-time formaten. Een meertraps bewakingssysteem beoordelingen ontwikkeling en vooruitgang van de studenten. De prestaties worden beoordeeld elk semester door koppeling docenten van de Universiteit van Hertfordshire en onafhankelijke externe examinatoren uit andere Britse onderwijsinstellingen.

Toelatingseisen en processen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werk en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te presenteren. Een graad 6.0 of hoger op de IELTS schaal aanvaardbaar is en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Inschrijving is gebaseerd op de resultaten van een portfolio assessment en een interview met een van de docenten. De aanvrager kennis en vaardigheden tot uiting in hun werk moeten vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als een student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Voor deze doeleinden is het aantal eerder ontvangen kredieten worden vergeleken met het aantal studiepunten die nodig zijn voor overdracht naar de desbetreffende fase van een Britse undergraduate natuurlijk.

interior02

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van de Britse opleidingen in het hoger onderwijs, moet de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

De Engels onderzoek is niet nodig voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhoudt contacten met Admissions personeel om een ​​geschikte datum en tijd om een ​​portfolio te presenteren en ondergaan een interview te vinden; deze zijn meestal gepland binnen 3 dagen van de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het bereik van werk dat uw portefeuille kan vormen is breed. Projecten kunnen in dergelijke gebieden worden ingediend als afbeeldingen, tekeningen, schilderijen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie, etc. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werk (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

Portfolio moet worden afgedrukt (А4 of groter formaat). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun educatieve en professionele achtergronden worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context van de oprichting ervan. Het paneel kan u vragen over bekende ontwerpers om te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
per jaar (full-time)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan