Ba internationale bedrijfsleven (Hons)

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Presentatie

Een ideaal programma voor het verkrijgen van een goed begrip van het bedrijfsleven in het algemeen en het belang van een internationale visie in dienstverlenende bedrijven en kleinere bedrijven in het bijzonder.
Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om deze cursus in Londen te studeren vanwege de internationale relevantie - we zijn nu het aanbieden van dezelfde wereldwijd gericht op Barcelona.
U kunt een optionele stage nemen in jaar drie en terug te keren om te voltooien het laatste jaar als vier jaar - waardoor u een voordeel in de graduate arbeidsmarkt.

Doelstellingen

U krijgt een grondige kennis van hoe internationale ondernemingen actief zijn en een appreciatie van de manier waarop uiteenlopende culturen invloed op het bedrijfsleven te krijgen. Internationale vraagstukken in finance en marketing worden verkend en u zult ook de fundamenten van marketing, human resource management, operations management en financiën en informatiesystemen te leren.

Doel

De studies gaan bestemd voor al diegenen die willen kennis, specifieke vaardigheden te leren en om hun professionele carrière te ontwikkelen op het gebied van het management van bedrijven of afdelingen, verdiepen in de internationale aspecten.

De leerlingen kunnen de bewoners in Spanje die willen worden gevormd of om de oprichting ervan in het Engels op het gebied van de bedrijven of buitenlanders die willen naar Barcelona komen om een ​​andere cultuur te leren kennen blijven, manieren om te doen en het bestuderen van een programma in een taal die zij weten.

Profesional kansen

Afgestudeerden van deze cursus zijn zeer aantrekkelijk voor werkgevers omwille van hun begrip van de wereldwijde bedrijfsactiviteiten, hun analytisch en probleemoplossend vermogen.

Programma

Year One / Niveau 4

 • Economie voor Business and Management
 • Principes van Marketing
 • Kwantitatieve methoden en toepassingen voor bedrijven
 • Het begrijpen van mensen in organisaties

Jaar Twee / Level 5

 • Human Resources Management in een mondiale context
 • Managed Finance en Accounting
 • Strategische Business Environment
 • Plus een optie module

Jaar Drie / Niveau 6

 • International Business Strategy
 • Cross Cultural Management
 • International Marketing
 • Plus twee optionele modules

Assessment System

De evaluatie is gebaseerd op permanente evaluatie van elk blok van de studie, door middel van klasse aanwezigheid en / of onderzoek. De student moet elke proefpersoon onafhankelijk zijn gepasseerd.

Met succes de evaluaties en met het minimum aantal deelnemers vereist is, zal de student in staat zijn om door te geven aan het volgende jaar en na drie academische jaren hebben voltooid, zal de INSA Business, Marketing & Communicatie School diploma te halen zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide r ... Lees meer

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide range of up-to-date training programs in different areas of the company, always responding to market needs, training professionals who are able to successfully enter the labor market thanks to the knowledge, skills and attitudes we convey, and the design of a practical and realistic training plan, taught by professionals. Lees Minder
Barcelona , Luzern + 1 Meer Minder