Lees de Officiële Beschrijving

Het doel van het programma is om de essentiële kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn voor afgestudeerden om te beginnen om competent en effectief te opereren binnen de internationale business en management omgeving op entry-level management posities bieden. Het is een 3 jaar full-time programma (6 jaar in deeltijd), maar afhankelijk van uw belangen, kan het werk op basis van het internationale bedrijfsleven onderzoeksprojecten en een studie in het buitenland optie bevatten. Als onderdeel van de cursus zult u ook ondernemen twee van zes weken professionele stages (één in het Verenigd Koninkrijk en één in een internationale setting).

De mate is niet alleen klassikaal, zult u excursies hebben en voldoen aan gastsprekers uit diverse sectoren van de economie van de internationale reuzen zoals ASDA / Wal-Mart naar Yorkshire ambachtelijke bier en eten fabrikanten.

Afhankelijk van uw interesse en soms de kennis van internationale talen, kunt u een reeks van studie in het buitenland te verkennen mogelijkheden in landen als Frankrijk, Spanje, China, Rusland, Australië, USA.

Voordelen van International Business

  • Onze docenten hebben aanzienlijke ervaring in het bedrijfsleven en hebben gewerkt voor grote internationale bedrijven als Nestle, Bacardi en Procter & Gamble.
  • Tik in een netwerk van industrie gastsprekers van Coca-Cola, Google, etc.
  • Krijgen steun van het bedrijfsleven mentoren in ons Enterprise Centre, waar u uw eigen bedrijf kunnen beginnen.
  • Kans om het buitenland te studeren.

Graduate bestemmingen

Dit programma is geschikt voor kandidaten op zoek naar een professionele carrière in het gebied van het internationale bedrijfsleven en management.

Deze cursus zal u toelaten om grote internationale bedrijven die actief zijn in het Verenigd Koninkrijk en de hele wereld, waaronder marketing, sales, HR en financiële functies in alle sectoren van de economie aan te sluiten.

Vereisten

Typisch onze inzending aanbieding voor deze graad is 260 punten.

Je moet meestal een minimum van vijf kwalificaties hebben: ten minste twee van deze moet volledige A2 Levels (of aanvaard gelijkwaardig niveau 3 diploma); ten minste één van deze zou moeten zijn GCSE Engels Taal in de rang C of hoger (of gelijkwaardig niveau 2 diploma) en GCSE Maths in de rang C of hoger.

We beschouwen de meeste kwalificaties in de UCAS tarief.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Leeds Trinity University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,000 GBP
per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019