Ba internationale betrekkingen: de nadruk op migratie en vluchtelingen studies

Webster University in Geneva

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba internationale betrekkingen: de nadruk op migratie en vluchtelingen studies

Webster University in Geneva

BA Internationale Betrekkingen: De nadruk in Migratie & Refugee Studies

De belangrijkste mate aangeboden door de Internationale Betrekkingen is de BA in Internationale Betrekkingen. Studenten hebben de keuze van het nastreven van de mate met ofwel een nadruk International Economics of Mi-gratie en Refugee Studies, vergelijken zodat ze kennis en beheersing van een van de twee im-langrijk sub-velden in de internationale betrekkingen te krijgen. Het accent zorgt er ook voor studenten genoeg krediet uur in hun belangrijkste aan de eisen van de Bologna-systeem ingesteld in Europa sinds 1999 te voldoen.

Webster Genève is een ideale plek om de internationale betrekkingen te bestuderen. De stad Genève is de thuisbasis van meer dan 270 internationale organisaties, de grootste concentratie in de wereld. Bovendien zijn veel van de faculteit mem-mers hebben gewerkt of werken momenteel in internationale organisaties, NGO's en de diplomatieke missies. Daarom worden de studenten niet alleen blootgesteld aan de theorieën van internationale zaken, maar ook de realiteit en praktische zaken. De opleiding wordt verder versterkt door het hebben van gastsprekers uit de diverse interna-tionale organen en excursies naar aangewezen instanties. Bovendien is het feit dat Webster Genève heeft docenten en studenten uit meer dan 90 verschillende landen verrijkt leven op de campus en de studie van internationale zaken op de site.

Leerresultaten

Na voltooiing van het programma zullen de studenten in staat om:

 • Aantonen dat kennis van de belangrijkste deelgebieden en theorieën van de internationale betrekkingen als een discipline.
 • Identificeer belangrijke actoren en instellingen van de internationale betrekkingen en weten hun functies.
 • Analyseer internationale vraagstukken van andere dan hun eigen perspectieven.
 • Vertoning vertrouwdheid met vreemde culturen en talen.

Diploma-eisen

Een minimum van 128 credit-uren, bestaande uit het volgende:

 • 42 benodigde krediet uur met de afdeling Geschiedenis, Politiek, en Internationale Betrekkingen
 • Studeren in het buitenland residency eis van tenminste één termijn (acht weken) buiten de Verenigde Staten
 • 12 internationale taal credit-uren (of geavanceerde vaardigheid)
 • Toepasselijk University Global Citizenship Programma uur
 • Keuzevakken

Cursussen afgesloten met een graad van D + of onder tellen niet mee voor het voldoen aan de specifieke cursus vereisen-gen van de belangrijkste.

Studenten zijn verplicht om 42 krediet uur te voltooien binnen de afdeling, met inbegrip van methoden, een vereiste onderzoek (vervuld door het nemen van de seminar, hogere thesis of een aangewezen bovenste-divisie natuurlijk), en sen-IOR overzicht.

Een minimum van 18 krediet uur van de internationale betrekkingen aan Webster University is vereist.

Ten minste 12 krediet uur van het hoogste niveau (3000 of hoger) cursussen in de afdeling met een internationale focus moet in aanvulling op de methoden en overzicht worden ingevuld. Opmerking: In Europa wordt de eis en overzicht onderzoek voldaan door de seminar cursus (INTL 4600).

Om de studie in het buitenland te voldoen residentie kunnen studenten studeren aan een van de internationale campussen Webster University of bij een erkende alternatieve locatie. Internationale studenten die buiten het land van hun huis campus hebben geleefd, zijn vrijgesteld van deze eis.

Studenten zijn verplicht om belangrijke internationale taal ervaring. Deze eis kan worden voldaan door het invullen van de volledige elementaire en intermediaire volgorde in één vreemde taal (meestal uit-ing van vier 3-credit uur sequentiële gangen), de voltooiing van een 3000 of 4000 niveau cursus in een vreemde taal met een cijfer van C- of beter, of door het passeren van een geavanceerd niveau vaardigheid examen. Deze eis zal worden afgeweken voor studenten wier moedertaal niet Engels is en die studeren in het Engels. Hun beheersing van het Engels als tweede taal voldoet aan de eis.

Speciale vereisten

Met toestemming van de student adviseur, kan de volgende cursussen aangeboden door andere gebieden van de studie aan de Webster University worden toegepast in de richting van de 42 uren krediet nodig is in de internationale betrekkingen:

 • Hrts 1100 Inleiding tot de Rechten van de Mens (3 uur)
 • ECON 3700 Economie van Ontwikkeling (3 uur)
 • ECON 4910 Vergelijkende economische problemen (3 uur)
 • JOUR 3080 Global Journalism (3 uur)
 • MNGT 3320 Business Law: International (3 uur)
 • BuSn 4650 International Business (3 uur)

Cursussen in de accenten (internationale economie, migratie en vluchtelingen studies) worden ook beschouwd als vooraf goedgekeurde keuzevakken voor de INTL major. Gekwalificeerde studenten kunnen nemen geselecteerde graduate-level cursussen in in-ternationale zakelijke en internationale betrekkingen in het kader van een internationale betrekkingen major met toestemming van de afdeling en de docent van de cursus.

Verplichte vakken voor de nadruk in Migration and Refugee Studies

Studenten in Genève kan een nadruk op migratie en vluchtelingen studies kiezen door te voldoen aan de bovenstaande belangrijkste eisen voor de internationale betrekkingen en structureren van keuzevakken en twee aanvullende cursussen rond de volgende:

 • SOCI 2000 Problemen in de hedendaagse samenleving: Sociaal-culturele factoren achter de Move-gen Migratie en Vluchtelingen (3 uur)
 • HIST 2360 Vluchtelingen en Migratie Movements (3 uur)
 • Perceel 2550 Politiek van de derde wereld (3 uur)
 • Perceel 3400 Vergelijkende Politiek (ondertiteld Vluchtelingen en Migratie) (3 uur)
 • INTL 2610 Advocacy, NGO's en het maatschappelijk middenveld (3 uur)
 • INTL 3030 Advanced Studies in International Law (ondertitelde International Refugee Law) (3 uur)
 • INTL 4280 International Economics (3 uur)
 • INTL 4600 Internationale Betrekkingen Seminar (ondertiteld Vluchtelingen en Migratie Studies) (3 uur)
 • Field Experience (0 uur)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Zwitserland - Genève, Genève
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Genève, Genève
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan