Ba internationale betrekkingen en aziatische studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba internationale betrekkingen en aziatische studies

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Overzicht

Deze cursus is gericht op de politiek en internationale relaties van Azië en biedt een ander perspectief op de regio en omvat een jaar in het buitenland in China of Maleisië.

Het zal u kennis laten maken met kernthema's, debatten en thema's in moderne internationale betrekkingen en studies met betrekking tot Azië. Je ontwikkelt kennis en inzicht in de belangrijkste deelgebieden van het vakgebied, met speciale nadruk op de politiek van de regio en internationale relaties.

Door samen te werken met deskundige academici, wordt u uitgerust met analytische en methodologische vaardigheden en kunt u de mate afstemmen op uw interesses en loopbaanambities.

In je laatste jaar kun je ervoor kiezen om een ​​proefschrift over een onderwerp naar keuze in internationale betrekkingen en Aziatische studies af te ronden. U krijgt een speciale supervisor toegewezen en selecteert ook optionele modules uit een breed scala, waaronder overheid en beleid, economische ontwikkeling in China en Japan, internationale politieke economie en media en communicatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 19, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Nottingham, Engeland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates