Ba internationale studies

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba internationale studies

West Virginia State University

De Bachelor of Arts in International Studies is een interdisciplinaire opleiding ontworpen om studenten voor te bereiden op de multiculturele global village waarin we leven. In een moderne wereld van toenemende onderlinge afhankelijkheid en snelle veranderingen, de noodzaak is van cruciaal belang. Kennis van de wereld verruimt de geest, daagt voorafgaande vooroordelen en beperkingen, en bevordert een appreciatie van diverse samenlevingen en culturen.

Cursus Beschrijvingen

INTS 210 Inleiding tot de International Studies (3 credit-uren)

De cursus trekt uit de geschiedenis, antropologie, politicologie, sociologie, en literatuur. Het richt zich op manieren van kijken naar de wereld, een onderzoek van de problemen die zich voordoen als we proberen om de wereld te bestuderen vanuit een internationaal perspectief. Het is grotendeels een cursus over wie we zijn als individu: hoe we passen in de "mondiale samenleving" als individuen, instellingen, groepen van mensen, gemeenschappen, netwerken en naties; wat zijn onze belangrijkste zorg; en wie bepaalt en controleert dit alles.

INTS 250 Diversiteit in Africana Studies (3 credit-uren)

Deze cursus verkent de geleefde ervaringen van groepen verbonden met de Afrikaanse diaspora in een complexe veranderende wereld. Het onderzoekt hoe de Afrikaanse aanwezigheid leven, de cultuur en de geschiedenis heeft beïnvloed in onze multiculturele wereld. Terwijl de cursus richt zich op personen van Afrikaanse afkomst in Amerika en andere delen van de wereld, het biedt enige discussie van de verschillende groepen niet-Afrikaanse afkomst en hoe ze hebben gehad in het reine met hun aanwezigheid te komen. Deze cursus onderzoekt historische en hedendaagse kwesties. (Kan vervangen voor GED 200).

INTS 399 Special Topics in International Studies (3 credit-uren)

Of als een speciaal onderwerp natuurlijk op de campus, een studie in het buitenland ervaring, of een onafhankelijke studie, zal deze cursus gebruiken lezingen, voordrachten, groepsactiviteiten, reizen, en hands-on ervaringen die de student zal bewegen langs een reis die materie uit ziet een mondiaal perspectief. Zo gezegd, tijdens beoogt een student om een ​​beter begrip van de verschillende gebieden van onderzoek, bijvoorbeeld cultuur, identiteit, taal, economie, communicatietechnieken, zoals gezien door een globale prisma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates