Ba Italiaanse Taal

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Italiaanse Taal

Marist College - Italy

Communicatie door middel van taal is de kern van de menselijke ervaring, en de studie van een vreemde taal biedt een krachtige sleutel tot een succesvolle interactie. Het vermogen om efficiënt en met gevoel te communiceren in een andere taal met mensen van verschillende culturele achtergronden, bevordert alleen maar iemands professionele vooruitgang in elke carrière.

Het Departement Moderne Talen en Culturen door Marist heeft tot doel studenten op universitair niveau te verrijken door hen te helpen een rijke voorbereiding voor de toekomst te krijgen door de ondersteuning van de wereldwijde studies, lerarenopleiding, internationale nummers in andere disciplines en, in het algemeen, carrièremogelijkheden op belangrijke gebieden van binnenlandse en internationale dienst waarbij de kennis van een vreemde taal vergemakkelijkt en verhoogt het niveau van succes.

Waarom verdienen Een Italiaanse Taal Bachelor's Degree Studeren in het buitenland in Italië

Opleiding van de Italiaanse taal bachelor beschikt over individuele plaatsing en het gemak van uitwisseling, in het algemeen tijdens de tweedejaars of junior jaar, in Florence, Rome, Tuscania, Venetië en andere geselecteerde sites in het Italiaans sprekende omgevingen. Graad grote Italiaanse bachelor wordt aangeboden in zijn geheel op de vestiging campus in Florence, Italië.

De Italiaanse Taal minor helpt bij de voorbereiding van Florence, Italië studie in het buitenland studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met Italiaanse of Italiaans-Amerikaanse gemeenschappen en instellingen in de Verenigde Staten en in het buitenland. Dit programma biedt een brede basis in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen. Italiaanse Taal bachelor studenten zullen hun culturele geletterdheid en taalvaardigheid uit te breiden door het integreren van een verscheidenheid van universitair niveau cursussen uit het gebied van business, communicatie, economie, onderwijs, mode, geschiedenis en politiek.

Italiaanse Taal Bachelor's Degree Carrière

  • International business - Onderwijs - Interpreteren
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan