Ba journalistiek

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Deze communicatie majors zijn bedoeld om de student voor een succesvolle uitoefening van de professionele en persoonlijke doelen te bereiden. Een individueel afstuderen aan dit programma zal ook worden uitgerust om goed in de grotere setting van de maatschappij functioneren. Elke grote combineert traditionele werk natuurlijk praktische toepassing op het gebied van keuze. Dit heeft bewezen van onschatbare waarde voor de studenten te zijn en kan in de vorm van stages, een eigen dienstverband of werkopdrachten (of een combinatie van alle drie) nemen.

Studenten op zoek naar een fotojournalistiek onderwijs of een journalistiek bachelordiploma in Missouri streven kunnen profiteren van meerdere journalistieke kansen die hen in de loop van hun opleiding, met inbegrip van het werken voor studiepunten op schooldagen publicaties zoals De Stylus, de eeuwenoude Park krant. Zo ook voor de omroep majors, kunnen de studenten hun uitzending journalistiek klassen met werk aan te vullen op KGSP-FM, het Park van de Universiteit radiostation, of bij de productie van programma's voor de Northland News. Studenten die de public relations grote selecteren hebben vaak specifieke beroepsmatige doelen voor ogen, omdat dit grote serveert een breed spectrum van beroepen in het hedendaagse bedrijfsleven, de overheid en non-profit omgevingen.

De Communication Arts Program bij Park University combineert theoretische leren, vaardigheden beheersing en praktische ervaring voor studenten die willen excelleren in vijf gebieden van de menselijke communicatie - journalistiek, fotojournalistiek, omroep, public relations en communicatie theorie en menselijke relaties.

Je zult in je studie worden geleid door docenten die deze filosofie delen en hebben opgebouwd deskundigheid op dezelfde manier, door het combineren van professionele ervaring met theoretisch leren. Deze combinatie is van cruciaal belang voor het succes in de vele kunst van communicatie. Met andere woorden, je leert van journalisten, fotografen, omroepen en geleerden.

De faculteit beschikt over een bekroond praktiserend journalist, een twee-tijd Fulbright Fellowship winnaar, en een indrukwekkend verzameld fotograaf die serieuze communicatie geleerden die verdubbelen als activisten te vullen.

Het programma legt de nadruk op echte betrokkenheid van studenten in publicaties, radio en televisie, public relations en teambuilding leiderschap activiteiten. Wij willen dat u deze activiteiten zien als mogelijkheden voor zelfexpressie. Even belangrijk, wij raden u aan de niche voor je loopbaan als je probeert uit de mogelijkheden. U zal uw academische carrière te ontwikkelen door te werken aan de bekroonde student krant, het jaarlijkse tijdschrift, KGSP radio en The Northland Nieuws, en ten dienste van de gemeenschap of van plan voor de betrekkingen wedstrijden publieke als lid van de Communication Connection.

De lijnen zijn vaag op het gebied van professionele communicatie in de afgelopen jaren. Reporters voor print maken ook video. Omroepen schrijven nieuwsberichten voor webpagina's. Public relations specialisten doen alles. Deze trend wordt ook wel convergentie, maar Park University was voor de kromme op convergentie lang voordat de term werd bedacht. Onze ervaren docenten wisten twee decennia geleden communicatoren nodig zo veel vaardigheden mogelijk te slagen en ze ontwierp het curriculum aan dat geloof past. Wij denken van onze afdeling als een gemeenschap van wetenschappers en studenten werken samen om onze beroepen te verbeteren.

We zijn ook toegewijd, als professionals en wetenschappers, om het belang van een liberal arts onderwijs voor communicators. We hebben deze waarde in de praktijk gezien en we weten het maakt een belangrijk verschil in het beroep. Of u nu geïnteresseerd bent in het schrijven voor kranten, fotograferen omslagen van tijdschriften, die opdrachten voor televisie of radio, of een leider of gebouw teamwork in organisaties, zijn wij van mening zijn de vrije kunsten - de studie van het schrijven, kunst, filosofie, geschiedenis, wetenschap en ethiek - zijn de plek om te beginnen.

Wat wij geloven

  • Excellence in ambachtelijke beroepen verbetert en gemeenschappen.
  • Communicatie is een vaardigheid die nodig is om de mensen en de samenleving; het begrijpen van de aard van de communicatie bereidt afgestudeerden om deel te nemen op een hoog niveau in communautaire zaken.
  • Nieuwsgierig, open-minded professionals maken gebruik van een brede opleiding, gezonde principes, de rede en de menselijke empathie om goede beslissingen te nemen.
  • Beroepen en gemeenschappen hard nodig hebben burgers en beoefenaars die de verbondenheid van de maatschappij te begrijpen en plaats het welzijn van anderen voor persoonlijke prestatie.
  • Degenen met minder kracht in de samenleving nodig pleitbezorgers voor verandering.
  • Free-speech open vraag, en een verantwoordelijke, onbelemmerde pers vragen om belangrijke verzorgers bereid om democratische verantwoordelijkheid te nemen.
  • De geschiedenis en de kanonnen van een beroep te informeren artsen en wetenschappers en bieden solide basis voor innovatie en creatie.
  • Bewustwording van de aard van de communicatie en de symbolische omgeving - de mogelijke effecten op mensen, cultuur, politieke entiteiten, en de mondiale samenleving - is essentiële kennis voor moderne burgers, wetenschappers, journalisten en andere communicatie-beoefenaars.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder