Ba Kunst (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Kunst (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

beeldende kunst

De Fine Art cursus is bedoeld om studenten te begeleiden naar de oprichting van een onafhankelijke hedendaagse kunstpraktijk die kritisch geïnformeerd en technisch goed.

Inspelend op de groeiende talent van studenten op de Stichting Cursus's Fine Art route en talentvolle jonge kunstenaars van buiten, zal deze nieuwe cursus helpen om stevig manieren vast te stellen van werken voor jonge kunstenaars die hen uiteindelijk in staat stellen te concurreren in de lokale en internationale kunstmarkten, en vinden hun eigen plaats binnen de bredere kunstwereld en gerelateerde activiteiten. Niet alleen zullen zij hebben een grondige kennis van kunst en in staat zijn om artistieke tradities interpreteren, maar zullen ze in staat zijn, de eerste te zijn en vooral, het genereren van heldere innovatieve ideeën en het verzenden van hen om hun kijkers via een breed scala aan media - van de klassieke kunst ultramoderne media-technologieën.

De Fine Art programma is ontworpen om studenten te begeleiden naar de oprichting van een onafhankelijke hedendaagse kunstpraktijk, dat is kritisch geïnformeerd en technisch goed. Dit betekent dat de ontwikkeling van een hoge mate van zelfwerkzaamheid, intellectuele nieuwsgierigheid, speculatief onderzoek, verbeelding, reflectie en divergent denken vaardigheden. Studenten worden actief aangemoedigd om nieuwe of traditionele media of een combinatie van deze, zoals schilderen, beeldhouwen, grafiek, tekenen, video, installatie, fotografie en digitale media te verkennen.

De 'studio' en 'individuele studio' ruimte bij de Britse Higher School of Art and Design vormt een essentieel onderdeel van de leerervaring. Studenten kunnen testen van nieuwe ideeën en reflecteren op de voortgang met het personeel en hun collega's. Ze zullen tegenkomen manieren te ontwikkelen en zich te concentreren hun artistieke praktijk die de geschiedenis combineren van zowel westerse als Russische kunst tradities en hedendaagse praktijk, om hun eigen zorgen en onderzoeksrichtingen onderbouwen.

Met de hulp van internationaal opgeleid personeel onderwijs en het beoefenen van kunstenaars wiens expertise omvat schilderen, tekenen, beeldhouwen, video, fotografie en grafiek studenten zullen worden aangemoedigd om hun eigentijdse context te verkennen, te reageren op veranderingen in de cultuur en reflecteren op hun eigen positie als creatieve krachten. Er is een levendige en gevarieerde lezingenprogramma, waar beeldend kunstenaars, dichters, kunstcritici en curatoren leggen hun praktijk aan de hele groep studenten, debat en spannende discussie bemoedigend.

Toelatingseisen en processen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werk en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te presenteren. Een graad 6.0 of hoger op de IELTS schaal aanvaardbaar is en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Acceptatie is gebaseerd op de resultaten van de portefeuille van de beoordeling en een interview met een van de docenten. De aanvrager kennis en vaardigheden tot uiting in hun werk moeten vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als de student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Voor deze doeleinden is het aantal eerder ontvangen kredieten worden vergeleken met het aantal studiepunten die nodig zijn voor overdracht naar de desbetreffende fase van een Britse undergraduate natuurlijk.

fijne art2

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van de Britse opleidingen in het hoger onderwijs, moet de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

De Engels onderzoek is niet nodig voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhoudt contacten met Admissions personeel om een ​​geschikte datum en tijd om een ​​portfolio te presenteren en ondergaan een interview te vinden; deze zijn meestal gepland binnen 3 dagen van de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het scala aan werk dat een deel van uw portefeuille kan vormen is breed. Projecten kunnen worden ingediend op gebieden zoals graphics, tekenen, schilderen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie en anderen. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werken (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

De portefeuille moet worden afgedrukt (in А4 of groter formaat). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun opleiding en professionele achtergrond worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context van de oprichting ervan. Het paneel kan u vragen over bekende kunstenaars te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
per jaar (full-time)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan