Ba Kunstgeschiedenis

Marist College - Italy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Kunstgeschiedenis

Marist College - Italy

Bekend als de geboorteplaats van de moderne humanisme, naturalistische kunsten en het wetenschappelijk onderzoek, Florence, Italië was de bakermat van de Renaissance de beschaving - de plaats waar Dante, Brunelleschi, Botticelli en Leonardo da Vinci veranderde voorgoed de manier waarop we de wereld zien. Florence, Italië is de ideale bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van de universiteit om kunstgeschiedenis te gaan studeren; de opleiding biedt ongeëvenaarde toegang tot musea, festivals en kunstenaars in de rijkste historische kunst omgevingen in Europa.

De BA in Fine Arts met een concentratie in Kunstgeschiedenis is een vierjarige universitaire programma dat is ontworpen om zowel een overzicht van de westerse kunst en een diepgaande studie van de geselecteerde periodes bieden. In aanvulling op de verplichte cursus werk, moeten de studenten met als hoofdvak in de kunstgeschiedenis een alternatief discipline na te streven, bij voorkeur in een vreemde taal.

Kunstprogramma's op Marist College stimuleren en ontwikkelen van de potentiële individuele creativiteit van de studenten, hen niet alleen met de technische vaardigheden, maar ook de conceptuele inzichten die nodig zijn voor de ontwikkeling van artistiek talent. Marist College geeft zijn Kunstgeschiedenis belangrijke studenten de tools die nodig zijn voor het invoeren van de competitieve arbeidsmarkt. Kunstgeschiedenis bachelor studenten die van plan zijn om een ​​carrière als curator of museum manager na te streven kan verkennen geavanceerde cursussen in Museologie en Exhibition Management. Onze faculteit is goed thuis in de internationale kunsthandel en zullen studenten in de Kunstgeschiedenis BA programma the art expertise die ze nodig hebben om professionele carrière uit te voeren of na te streven geavanceerde graden te geven. Vanwege de sterke banden met het programma in Conservation Studies en Restauratie, Kunstgeschiedenis BA studenten een unieke kans om het behoud theorie te leren ook.

Loopbaan in de Kunstgeschiedenis

  • Archivarissen - Art Gallery - Kunst Investment
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
20,960 USD
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
collegegeld en vergoedingen