Ba media en communicatie beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Vaardigheden voor effectieve communicatie

Die geïnteresseerd zijn in een carrière met een focus op communicatie op het gebied van marketing en event management en public relations?

Met dit programma in aanmerking komen we snel en praktisch voor een carrière in de media-industrie of in bedrijven met intensieve communicatie, zowel intern als extern.

Verdienen bij ons-communicatie-georiënteerde deskundigheid: In aanvulling op zakelijke content focus van de cursus presentatie, taal, public relations, journalistiek of retoriek. Media technologie en design hef je profiel naast.

Kleine groepen, individuele aandacht en toegewijd professoren en docenten met praktische kennis garanderen een optimale studie condities.

Voordeel van een uitstekende service

Onze universiteit geïntroduceerd in 2008 voor de eerste keer aan de criteria van het Centrum voor Ontwikkeling Hoger Onderwijs (CHE). Minder dan 40 media-scholen we gerangschikt in de CHE-ranking in de "Media / Communicatie en Journalistiek" 1e plaats in de zorg, 2e plaats bij de praktische relevantie en 4e plaats in de studie organisatie.

Ons concept voor uw succes

De cursus beschikt u over de vaardigheden die het beheer van de interfaces van media en communicatie nodig. Met een combinatie van lezingen, seminars en "case studies", bieden wij u met de nodige kennis nuttig, alomvattende en duurzame.

Programma structuur en inhoud bestrijkt alle gebieden van bevoegdheden van het beroep van: Velden van het werk in de media bedrijven in de commerciële sector of in marketing, evenementen, evenals in product management, PR-afdelingen en middelgrote ondernemingen.

Deze studie u in aanmerking komt snel en praktisch voor een carrière in het gebied van management, zowel in mediabedrijven en in alle bedrijven met communicatie-activiteiten, zowel intern als extern.

Het doel van de cursus is dat de studenten een brede, toepassingsgerichte, business management en communicatie gerichte kennis die is gebaseerd op wetenschappelijke en praktische kennis, methoden en procedures.

De cursus biedt het kerngebied van een uitgebreide business management, communicatie gerichte deskundigheid, aangevuld met het ontwerp, de technologische en de industrie-specifieke kennis van elke vorm van corporate communicatie. Om de vaardigheden om te kunnen het beheer van de interfaces van media, communicatie, zakelijke en fiscale wetgeving nuttig, uitgebreide en aanhoudende brengen, wordt aangeboden een combinatie van lezingen, seminars en "case studies".

De cursus omvat de vijfde en 6. Fig. Een praktische trimester van de studie meer dan zes maanden de tijd om de geleerde kennis toe te passen om te verdiepen en te verduidelijken die de weg vrijgemaakt voor de verdere verwerving van kennis.

Uw voordelen:

  • Studie ontwerp en inhoud bestrijkt alle gebieden van bevoegdheden van de functieomschrijving.
  • Een combinatie van lezingen, seminars en "case studies" te brengen van kennis en praktijk in lijn.
  • Ruime mate door trimester en een cursus over internationale standaard systeem (credit puntensysteem).
  • We nemen onze tijd! Individuele begeleiding en vriendelijke sfeer ondersteunen het leren succes.
  • Een Koorperation met de SRH afstandsbediening middelbare school Riedlingen een verandering in de identieke programma voor afstandsonderwijs op elk gewenst moment, waardoor u maximale flexibiliteit en aanpassing aan uw persoonlijke situatie.

Welke cursus inhoud vallen?

Algemene beginselen (talen, wetenschappelijk werk / leren en werken technieken, kwantitatieve methoden, Spraak / Presentatie), Media Studies, Media Design, Media I (Algemene beginselen bedrijfskunde, economie, recht), Media II (Management), Media Technology.

Gebieden van de afgestudeerden

Het programma geeft toegang tot alle sectoren waarin de combinatie van business en communicatie nodig is. Van MKB tot grote ondernemingen, de eigenaar beheerde agentschap internet startup, van engineering tot 's werelds grootste IT-bedrijven in de vaardigheden van de afgestudeerden van het programma nodig zijn.

De intensieve opleiding in bedrijfskunde, finance, kostenraming en controle, en de oprichting van bedrijven in staat stelt onze afgestudeerden goed voor een onafhankelijke Tätigkeit- die commercieel, creatief, communicatief of gekenmerkt door diensten kunnen zijn.

Onderzoeksgebieden

  • Marketing afdelingen - verkoopafdelingen - Evenement diensten of organen - public relations-afdelingen - Interne voeding en externe communicatie - reclamebureaus en ontwerpstudio's - Uitgevers - mediabedrijven
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren.

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren. Lees Minder