Ba media - en economische psychologie

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba media - en economische psychologie

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

De studie van de psychologie ervaren grote populariteit en de vraag naar professioneel opgeleide zakelijke psychologen / indoor groeit gestaag. In bedrijven en de media-industrie, deze behoefte is vooral duidelijk. Steeds psychologisch getraind en geprofessionaliseerd werknemers worden gezocht, die ook fungeren analytisch en maatschappelijk betrokken.

Curricula en onderwijsmethoden

De loopbaanperspectieven voor afgestudeerden / binnen de internationaal erkende BA Media en Economische Psychologie in de afdeling Psychologie aan de HMKW zijn veelzijdig en divers. In de media milieu waarnemingen en reacties worden geanalyseerd en conceptueel verwerkt. In de zakelijke context bedrijf psychologen / binnenkant worden gebruikt voor het analyseren werkprocessen en aandoeningen operationele samenwerking te optimaliseren of te worden geminimaliseerd. Zakelijke psychologen / interieur worden ook vaak gebruikt in personeelsafdelingen om het potentieel van de werknemers te erkennen en te ondersteunen managers bij het personeel beslissingen te moedigen en.

Om te voldoen aan de groeiende vraag naar werknemers op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie en om studenten in staat tal van carrièremogelijkheden in media-specifieke gebieden van programma HMKW's biedt speciale dubbele kwalificatie, in aanvulling op de algemene beginselen van de psychologie en de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, zowel in de media en in het bedrijfsleven psychologie worden vervoerd.

Klassieke of duale:

De klassieke studie in zes semesters tot de graad van Bachelor of Arts. Als alternatief, in het duale kan binnen acht termen in aanvulling op de BA-opleidingsniveau voltooiing aankoop / vrouw voor Marketing communicatie (ICC) kan worden bereikt worden uitgevoerd.

Plaatsing

Alle klassieke undergraduate programma's van HMKW omvatten een zes maanden durende stage. Studenten van BA Media en zakelijke psychologie hebben stages in diverse bedrijven afgerond. Hier volgt een selectie: AXA, Bayer Vital, Berlijn Transport, Daimler AG, de Duitse Bundestag, de Duitse Telekom, dm, Vrije Universiteit van Berlijn, H & M, Ipsos, Lufthansa, Messe Frankfurt, Rocket Internet, SEAT (Barcelona), Ticket Online, Urania Berlijn, Vattenfall, Vodafone, Zalando

  • Start: elke zomer semester (classic) en winter semester (klassiek en duaal)
  • Startdatum winter semester: oktober; term zomer: April
  • Master: Als de daaropvolgende kwalificatie voor de BA Media Relations psychologie HMKW biedt opleiding van de aansluitende masteropleiding in business psychologie MA.

accreditatie

De cursus BA Media en Economische Psychologie is geaccrediteerd door de FIBAA en gecertificeerd. Het voldoet derhalve aan de hoogste internationale academische kwaliteitsnormen.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
595 EUR
maandelijks.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Keulen, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan