Ba media en event management

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba media en event management

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

De media-industrie is sterk in beweging. Media-formats en technologieën constant en ga verder in steeds kortere tussenpozen te ontwikkelen. De publiciteit productie wordt steeds belangrijker. Progressive medialisering en "eventisation" vormen onze samenleving.

Curricula en onderwijsmethoden

In het onderwerp Economics heeft het HMKW een opleiding die inspeelt op deze trends ontwikkeld. Media en Veranstaltungswirtschaftler vormen de interface tussen kunstenaars en andere creatieve bedrijven en moet dynamisch en flexibel zijn.

Het programma biedt de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor een goed beheer van de moderne media formaten. In aanvulling op de algemene beginselen van media economie en bedrijfskunde sector-specifieke theorieën en technieken zijn hier precies dat collectieve besluitvorming en innovatieve acties in de media en event industrie mogelijk te maken onderwezen.

De dubbele kwalificatie in media en evenementen die studenten ontvangen op het HMKW, opende een breed scala van professionele toepassingen in het bijzonder boeiende en relevante economische sectoren.

Klassieke of duale:

De klassieke studie in zes semesters tot de graad van Bachelor of Arts. Als alternatief, in aanvulling op de BA-diploma ook een CCI-professionele bachelor kan zijn in de vorm van duale binnen acht termen worden gerealiseerd: Aankoop / vrouw voor marketing of communicatie event manager / vrouw.

Plaatsing

Alle klassieke undergraduate programma's van HMKW omvatten een zes maanden durende stage. Studenten van BA Media and Event Management hebben stages in diverse bedrijven afgerond. Hier volgt een selectie: Compact Team, Crown & Crown event marketing, bestemmingen gebeurtenis, E4 Berlin, Filmpool Entertainment, GPM Live-Marketing, HDI Vertriebs AG, JFW Networking & live communicatie, KaDeWe, Koelnmesse, KPMG, Star Entertainment, Ströer Media, WDR , White Lobster

  • Start: elke zomer semester (classic) en winter semester (klassiek en duaal)
  • Startdatum winter semester: oktober; term zomer: April

gebruiker beoordelingen

Anika Klinger (21) bestudeerden de derde Semester Media and Event Management aan de HMKW Berlijn. In het interview praat ze over hoe de studie bereidt ze voor op een carrière in de evenementenbranche.

Kristian Horsburgh (32) studeert in de 5e Semester Media and Event Management aan de HMKW Berlijn. Bovendien bouwt hij zijn eigen start-up. In dit interview vertelt hij over zijn ervaringen.

accreditatie

De cursus BA Media and Event Management is geaccrediteerd door de FIBAA en gecertificeerd. Het voldoet derhalve aan de hoogste internationale academische kwaliteitsnormen.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
6 - 8 semesters
Voltijd
Price
Prijs
595 EUR
maandelijks.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Frankfurt am Main, Hessen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Keulen, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan