Ba Mediastudies (Hons)

University of Kent, School of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Mediastudies (Hons)

University of Kent, School of Arts

Onze nieuwe Media Studies BA is bedoeld voor studenten met een passie voor hedendaagse cultuur en een verlangen om toekomstige ontwikkelingen te beïnvloeden in de kunsten. Deze interdisciplinaire opleiding kunt u de hedendaagse cultuur studeren tijdens het uitvoeren van creatieve praktijk, zoals film, fotografie, scenarioschrijven, playwriting, filmkritiek, theater en beeldende kunst journalistiek schrijven.

Communicatie gebeurt door middel van stilstaande en bewegende beelden, gesproken en geschreven woorden, muziek, tekenen en animatie. In de 21e eeuw de grenzen tussen deze vormen zijn vervaagd. Op dit programma, u onderzoeken hoe oude en nieuwe media zijn het creëren van betekenis vandaag en probeer je hand door het zelf te doen.

Hoe is kunst anders dan entertainment? Hoe kan filmmakers, acteurs en kunstenaars zich te uiten met behulp van stijl en genre? Wat zijn de verschillen tussen 'hoge' en 'lage' media? Het onderwijzend personeel, toonaangevende onderzoekers in het veld, u begeleiden naar de beantwoording van deze vragen en meer. Ze helpen begrijpen hoe de media vorm te geven ons, en hoe je, door je creatieve praktijk, kunnen vormgeven media.

We hebben practice-based learning binnen het programma met modules op gebieden zoals film, fotografie, kunst kritiek, scenarioschrijven en curating ingesloten. Het programma is ontworpen om uw begrip van de hedendaagse media te verdiepen door middel van creatieve vermogen.

Alle Media Studies hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​jaar in het buitenland door te brengen als onderdeel van hun opleiding. Dit geeft u de mogelijkheid om uw contacten en het netwerk te verhogen, zodat u de grond lopen kan raken als je afgestudeerd bent. Voor meer informatie bekijk de Media Studies met een goedgekeurde in het buitenland programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kenton, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates