Ba mediastudies

UWL University of West London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba mediastudies

UWL University of West London

BA Media Studies

Kranten, radio, film, televisie en computer software zijn krachtige instrumenten van communicatie. Deze cursus stelt u in staat om de vaardigheden en kennis die nodig is om de ontwikkeling van de manier waarop deze technologieën van invloed op ons begrip en de ervaring van het dagelijks leven te onderzoeken.

Deze brede basis cursus biedt u een mix van theorie en praktische studie. U zult genieten van de verschillende aspecten van de media-industrie, waardoor het ideaal voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de manier waarop de media-functies, maar ook voor diegenen die van plan om te werken in dit gebied. De cursus zal aandacht worden besteed belangrijke kwesties en debatten die reageren op de voortdurend veranderende media-aandacht van de moderne wereld.

U leert over de media-instellingen en de culturele industrieën, terwijl het verkrijgen van de sociale en communicatieve vaardigheden van essentieel belang om de media beroepen. U zult ook in staat zijn om onderzoek te verrichten met behulp van aanbevolen leermiddelen, en de verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces te nemen.


Toelatingseisen

240 UCAS tarief punten op niveau 3, die normaal gesproken ten minste twee vakgebieden, plus GCSE Engels en wiskunde (A * C).

Kandidaten zonder formele kwalificaties zal worden beschouwd op een individuele basis.

Internationale studenten nodig hebben om onze Engels taal eis te voldoen aan beide IELTS bij 6.0 of hoger en een minimum van 5,5 voor elk van de 4 afzonderlijke componenten (lezen, schrijven, spreken en luisteren), TOEFL IBt in score op 76 of hoger, Pearson PTE Academic bij score 51 of hoger of een gelijkwaardige veilige Engels taaltoets. In sommige landen waar onderwijs in het Engels, kunnen we lokale kwalificaties accepteren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates