Ba Milieustudies En Geografie

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Milieustudies En Geografie

Bishop's University

Environmental Studies en Geografie, met zijn grote nadruk op de menselijke-omgeving interactie, is een breed vakgebied waarin de distributie en de onderlinge relaties van de fysieke en menselijke verschijnselen op aarde analyses. Het combineert onderwerp en methodieken van zowel de natuurlijke en sociale wetenschappen.

Sinds de oprichting in 1961, heeft de academische missie van onze afdeling geweest om te verstrekken aan studenten een solide basis in de studie van mens en milieu. Deze focus heeft in overeenstemming met de algemene inzet Bishop's University tot undergraduate programma's die een liberal arts and science onderwijs.

Het Department of Environmental Studies en Geografie streeft naar het volgende:

 • Interactief leren en maatschappelijke betrokkenheid
 • Low student faculteit ratio en kleine klassen
 • Student-faculteit onderzoek in samenwerkingsverband
 • High-profile faculteit onderzoek
 • voorbereiding van de student voor graduate programma's

Waarom studeren ESG bij Bishop's?

In aanvulling op deze toezegging, die het cursusaanbod van de afdeling heeft gekenmerkt in het verleden, heeft een tweede centraal punt in het departement benadering van het onderwijs de integratie van zo veel van een veld component mogelijk geweest in het kader van veel van onze cursussen . Nabijheid van een deelgemeente van 5.000 mensen (Lennoxville) en een Census Metropolitan Area van 130.000 mensen (Sherbrooke) biedt veel ruimte voor concrete projecten. Op hetzelfde moment dat de ijzige eigenschappen van de omringende Appalachian regio, de geschiedenis van de nederzetting en resource development, en een belangrijke rivier en stroomgebied, elk voorzien van een klaar veld laboratorium voor de fysieke en milieuaspecten van het programma.

Zo moeten de leerlingen het invoeren van het Department of Environmental Studies en Geografie aan Bishop's bereid om de hele discipline te begrijpen - zowel menselijke als fysieke aspecten van het milieu. Je moet ook bereid zijn om origineel werk te doen in het veld, stellen en beantwoorden fundamentele vragen over het milieu en onze invloed daarop. Ten slotte moet je bereid zijn om een ​​volledige, actief lid van een kleine, persoonlijke afdeling te worden.

Cursussen & Programma's

De afdeling Environmental Studies en Geografie biedt een breed scala aan cursussen richten zich vooral op de academische gebied van Environmental Studies. De bedoeling is om studenten met de systematische elementen die essentieel zijn voor een goed begrip van de gevolgen voor het milieu, politiek, geschiedenis en reflectie te bieden. Het is mogelijk voor studenten om hun belangen in drie gebieden te ontwikkelen: het fysieke proces ten grondslag liggen aan het milieu-systemen; de menselijke invloeden op deze systemen, met inbegrip van het scheppen van het beleid; of de geschiedenis en filosofie van de milieuproblematiek, met name ethische perspectieven. Om een ​​volledig begrip van de gevolgen mensen hebben op hun omgeving, of ze nu bij een lokale, regionale of wereldwijde schaal, moeten we begrijpen hoe en waarom het milieu verandert. Opwarming van de aarde, zure neerslag, aantasting van de ozonlaag, afvalbeheer en waterconservering zijn kwesties die grondig onderzoek in of dat een goede besluitvorming kunnen worden uitgevoerd door de leiders in de regering, het bedrijfsleven en non-gouvernementele organisaties vereisen. We zorgvuldig en systematisch te onderzoeken alle aspecten van het milieu, zodat onze afgestudeerden een belangrijke rol kan spelen in de toekomst van ons milieu. Een graad in Environmental Studies en Geografie leidt vaak tot graden in het hoger onderwijs, met inbegrip van een MA en / of Ph.D. Het is ook een goede basis voor een carrière in de wet en / of de politiek, het onderwijs, de journalistiek, milieu-consulting of overheidsdiensten. Voormalig afgestudeerden zijn zeer succesvol in het bereiken van de toelating tot de Graduate Schools en Recht, en het verkrijgen van de werkgelegenheid in verschillende beroepsgroepen gebieden met betrekking tot het milieu geweest.

locatie Bishop's in het midden van een gebied van grote economische, culturele en fysieke diversiteit biedt veel mogelijkheden voor studenten om deel te praktische veldwerk en toegepaste projecten. Dergelijke studies zijn een integraal onderdeel van verschillende cursussen, met name die met betrekking tot elementen van de fysische geografie en de menselijke invloed op het milieu. Studenten die zich inschrijven in ESG cursussen moeten bereid zijn om tijd te besteden aan veldwerk buiten de normale lestijd. Details van veldstudies zal binnen individuele cursussen worden besproken. De Eastern Townships collectie van de Universiteitsbibliotheek van de Bisschop biedt een belangrijke bron van onderzoek materialen voor lokale studies waarin met name de geografie van zuidelijk Quebec.

Waar kan dit leiden mij?

Een graad in Environmental Studies en Geografie leidt vaak tot graden in het hoger onderwijs, met inbegrip van een MA en / of Ph.D. Het is ook een goede basis voor een carrière in:

 • wetgeving en / of de politiek
 • onderwijs
 • journalistiek
 • milieu-consulting
 • overheidsdiensten

Voormalig afgestudeerden zijn zeer succesvol in het bereiken van de toelating tot de Graduate Schools en Recht, en het verkrijgen van de werkgelegenheid in verschillende beroepsgroepen gebieden met betrekking tot het milieu geweest.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.

Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*

Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account. Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.

uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Locations
Canada - Sherbrooke, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Sherbrooke, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan