Ba Militaire Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Militaire Geschiedenis Hons.

University of Kent, School of History

De Militaire Geschiedenis BA programma op Kent is een innovatief programma dat stevig in de discipline van de geschiedenis is geworteld. Met een sterke focus op militaire geschiedenis, hebben vorige afgestudeerden op gegaan om toe te treden de Koninklijke Militaire Academie in Sandhurst, het Den Haag Centrum voor Strategische Studies en het ambtenarenapparaat - evenals een hele reeks van andere carrières die geschikt zijn voor de geschiedenis afgestudeerden.

Oorlog wordt vaak gezien als de motor van de verandering in de menselijke activiteit. The War Studies programma biedt u de kans om een ​​van de meest belangrijke aspecten van het menselijk gedrag te bestuderen - dat van de georganiseerde conflict en agressie.

De modules van het programma te onderzoeken niet alleen de militaire geschiedenis, maar ook de impact van oorlog en conflict in een breed chronologisch en geografisch bereik.

In nauwe samenwerking met de School voor Politiek en Internationale Betrekkingen en Kent Law School, gespecialiseerde modules zijn in staat om alternatieve perspectieven op oorlog en conflict te geven. Daarnaast War Studies studenten komen in aanmerking om de meerderheid van de op de Geschiedenis BA programma modules, en vica versa te nemen - waardoor studenten om graden aan te passen aan hun eigen belangen.

Zoals met alle modules in de School of History, de aangeboden diensten op de War Studies programma modules zijn nauw gerelateerd aan de interesses van de academici. Als gevolg hiervan, module-opties zijn zeer uiteenlopend, van de kruistochten tot de Falklandoorlog, die alles van de tactieken die gebruikt worden in de gemechaniseerde oorlogvoering, aan de studie van oorlogstijd cinema.

Toelatingseisen

A levels

  • ABB op A-niveau - en een minimum van een B in A niveau Geschiedenis, indien genomen.

IB

  • 33 punten overall of 16/17 punten op een hoger niveau; - 5 in Higher Level geschiedenis of 6 in Standard Level geschiedenis (waar genomen)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates