Ba mode, luxe & retail management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Op zoek naar een springplank in te gaan op de internationale mode, luxe of retail? Ze hebben passie voor het vak en willen dat de ontwikkelingen en trends van de toekomst vorm te geven?

Nu de basis leggen voor een internationale carrière bij de bacheloropleiding "Fashion, Luxury & Retail Management" en maak de eerste stap naar uw toekomstige beheer positie in gebieden zoals business development (strategie), marketing, inkoop, verkoop en productontwikkeling en collectiebeheer.

Wat kunt u verwachten?

Mode en luxe goederen worden grotendeels bepaald door de dynamiek en internationaliteit. Merken zijn niet alleen de naam van het product, maar "merken", brengen de zin van het leven en de geest. Technische ontwikkelingen, zoals in de logistiek, nieuwe distributiekanalen door e- of m-commerce, demografische veranderingen of nieuwe strategieën profileren zorgen voor een snelle veranderende marktstructuren en consumentengedrag.

Door de geleidelijke integratie van de markten, de profilering in de internationale concurrentie is een nog grotere uitdaging. Innovatieve benaderingen ontstaan ​​distributiekanalen fuseren, differentiatie en vraaggerichtheid worden steeds belangrijker.

Om deze redenen is het te ontdoen van bijzonder belang interdisciplinaire actie en probleemoplossende vaardigheden, kennis van de industrie en persoonlijke vaardigheden om een ​​professionele carrière succesvol te starten. De cursus "Fashion, Luxury & Retail Management" neemt deze bewegingen in de markt en baant door de plooi-en de industrie-specifieke onderwerpen portfolio, het verstrekken van Soft & Communicatieve vaardigheden en de sterke taal nadruk optimaal op deze uitdagingen.

"Wij zorgen voor uw CARRIÈRE"

Mode, Luxury & Retail Management

BWL-opgericht, internationaal met de industrie aandacht

Uw voordelen op een rijtje:

 • Individuele begeleiding door professoren met jarenlange ervaring in de sector: Wij raden u aan!
 • Permanente praktische ervaring met geïntegreerde studie stages, concrete projecten, workshops, lezingen en excursies op de campus
 • Studeren in het buitenland, stage en twee buitenlandse bereiden ideale voorbereiding voor de internationale industrie milieu
 • Partner universiteiten in de mode hoofdsteden van de wereld
 • Afstudeerstage biedt de beste voorwaarden voor een praktische thesis in het bedrijf en een beroep direct
 • 210 studiepunten zorgen voor een optimale voorwaarden voor het ontvangen van het programma een volgende masteropleiding
 • NEW NOW! Prioriteiten reces Sales & Retail of Purchasing & Sourcing

Inhoud »Fashion, Luxury & Retail Management"

De Fashion Management Studies »Fashion, Luxury & Retail Management" is verdeeld in drie vakgebieden. Ze zijn getraind op het gebied van economie, industrie-specifieke business management en vaardigheden, vreemde talen, methodologie, team en conflict management, leiderschap en project management.

De undergraduate bedrijfskundige opleidingen biedt bij evenementen zoals Introduction to Business, micro- en macro-economie, marketing, Managerial Accounting, International Management, verantwoord leiderschap en ondernemerschap geluid economie vaardigheden.

Daarnaast is er de industrie-specifieke opleiding van Fashion Management studies aan de evenementen modegeschiedenis en sociologie, Mode Buying & Merchandising, materiaalkunde en verwerking, fundamenten van de markt voor luxe goederen, brand management in de mode en luxe goederen industrie, trade marketing, Cross Channel Management en International Marketing en International Retailing weer en aangevuld met ingang van het eerste semester van uw kennis van zaken om bredere kennis van de industrie.

In. 5 Semester kunt u kiezen tussen twee keuzevakken Sales & Retail of Purchasing & Sourcing bij uw profiel te verhogen. Net als de rest van de gebeurtenissen. 5 Semester de belangrijkste vakken in het Engels.

Vanaf de eerste lezing van de EBC Fashion Management Studies wordt vergezeld door twee taalcursussen - Engels en andere vreemde taal (Italiaans, Spaans of Frans). EBC studenten bouwen tot zeer goede kennis van vreemde talen, moeten ze naar het buitenland te studeren in het buitenland, de stage en de internationale werkomgeving te voldoen.

Praktijkgerichte en internationaal management studies

Tijdens het studeren in het buitenland, niet alleen de kennis van vreemde talen uit de intensieve taaltraining van EBC studies te consolideren, maar tegelijkertijd verwerven interculturele vaardigheden, leren het land en de cultuur te leren kennen en waardevolle contacten. De meest populaire partneruniversiteiten FLRM studenten zijn momenteel de Mod'Art Parijs, de Berkeley Universiteit van New York of UCSC Milaan. Andere universiteiten voor studie in het buitenland zijn de EAC Parijs, de European Business School Madrid (EBS Madrid), het Griffith College in Dublin, de Haute Ecole Libre Mosane, zon, de LIM College, New York, de Regent University, London, de Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT), Melbourne, de Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas (UPC) en de Universiteit van East London.

In twee stages neem dan contact op met uw theoretische en technische kennis in het bedrijf.

De eerste stage na studies in het buitenland vindt ook plaats in het buitenland. De tweede plaatsing is in Tranfersemester en biedt goede mogelijkheden om op latere bachelor thesis in samenwerking met een bedrijf te schrijven. De overdracht semester bereidt zich intensief voor de overgang naar het werk.

Specialisaties in studie

Na het verblijf in het buitenland EBC studenten zich specialiseren in de 5e en 6e semester over een onderwerp. Wij bieden de volgende specialisaties:

 • Sales & Retail (Trend Analysis, Wholesale Sales Management, Retail Sales Management, Category Management & Visual Merchandising)
 • Inkoop & Sourcing (Product Development & Trends, Inkoop Processes & Methods, Sourcing & Supplier Management, International Onderhandelen)

Leerplan

Fashioncu01

Graduatie

Na succesvolle afronding van de zeven-semester EBC studies afstuderen voor een Bachelor of Arts (BA) plaatsvindt.

perspectieven

Afgestudeerden van EBC Hochschule die willen verder studeren voor haar bachelor, hebben de mogelijkheid om te verwerven binnen een paar semesters aan andere universiteiten meer financiële overzichten en dus beter te kwalificeren voor een succesvolle carrière in de vrije economie. Dit omvat, maar een master's degree (MA). Tijdens de Bachelor praktische primair, de masteropleiding biedt extra wetenschappelijke kennis. Met graad van de bacheloropleiding aan de EBC University kunt u bereiken 210 studiepunten.

De "Fashion, Luxury & Retail Studies 'bereidt u niet alleen voor de toegang tot zelfstandige of consulting, maar ook voor de toegang tot de verschillende gebieden van de mode-industrie, de luxe goederen industrie of voor het invoeren van de handel front, zoals in:

 • Verkoop
 • Sales
 • aankoop
 • Product- en Collection Management
 • Business Development
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a stron ... Lees meer

Become a management professional with an international perspective – a truly global citizen. EBC University of Applied Sciences is a German globally connected multi-campus business school with a strong focus on practical application and implementation. The core of our institutional philosophy is to put the student in the centre of all our actions. We are highly invested in our students and alumni. Lees Minder
Hamburg , Berlijn , Düsseldorf + 2 Meer Minder