Ba mode media en industrie├źn (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba mode media en industrieën (Hons)

LASALLE College of the Arts

Dit programma richt zich op de zakelijke kant van de mode-industrie en de gebieden van de media en communicatie om de consumptie van het beeld de mode-relevant. De mode-industrie heeft zich ontwikkeld in de tijd, gaan mondiale en het betreden van nieuwe gebieden van handel en technologische vooruitgang. Dit programma is ontworpen om te reageren op de veranderende behoeften.

Je zal vaardigheden binnen de disciplines van Fashion Journalism, Styling, Ondernemerschap, Mode Curation, Fotografie en Art Direction, plus marketing en branding te ontwikkelen. U krijgt een beter begrip van de productie te krijgen, de taal van mode en retail en zakelijke over een breed spectrum van mode en lifestyle-industrie. Het programma richt zich op de opkomst van nieuwe en het ontwikkelen van creatieve rollen binnen de mode-industrie.

Dit programma biedt twee specialismen:

  • Fashion Journalism, Styling, Art Direction, Fashion Photography weerspiegelt de opkomst van nieuwe en het ontwikkelen van creatieve rollen binnen de mode-industrie en is ontworpen om afgestudeerden kansen bieden binnen deze steeds meer invloedrijke en evoluerende velden.
  • Marketing en Branding, Mode Curation, Ondernemerschap richt zich op belangrijke kwesties zoals innovatie, creativiteit en ontwikkeling van nieuwe producten, terwijl de invoering van een specialist in diepgaande benadering van branding en marketing communicatie theorieën en praktijken binnen de mode-ruimte. De innovatieve opname van de opleiding in een gedisciplineerde benadering curatoren brengt een nieuw perspectief en nauwgezetheid om uw begrip van de detailhandel, mode merchandising, marketing en creatief beheer, waardoor u zowel de instrumenten en de taal waarmee je creaties te realiseren.

Level 1 vestigt methodologische en kennis van het programma. Zijn onderwijs filosofie benadrukt de regels die de mode theorie en proces vast te stellen, en biedt een historische, sociale en creatieve introductie in de wereld van de mode.

In Niveau 2, De vaardigheden en inzicht verworven op niveau 1 zijn verder ontwikkeld, terwijl de nieuwe technieken van de praktijk en grotere gebieden van kennis die specifiek zijn voor het vakgebied worden geïntroduceerd. Je kiest één van de twee specialismen.

Niveau 3 biedt u de mogelijkheid om professionele vaardigheden te verwerven om uw gekozen gebieden relevant. Centraal in dit niveau zijn de meer complexe eisen van de specifieke discipline praktijk. U zult uw opgebouwde vaardigheden toe te passen om een ​​uitgebreide oeuvre, gericht op de gekozen specialiteit te produceren.

Carriere: Stylist, Brand Manager, koper, mode fotograaf, Mode Writer, Mode Criticus, Mode Curator, Creative Director, Project Manager, Fashion Educator, Fashion Editor

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

  • Een portefeuille die ten minste 10 stuks van het originele werk (feitelijke of gedocumenteerd) dat je creatieve ontwikkeling en het proces te demonstreren. Deze projecten zullen moeten worden verklaard door u tijdens het interview proces.
  • Uw portefeuille moet tekeningen, schetsen, idee ontwikkelingen zijn en demonstreren relevante 2D werkzaamheden met betrekking tot de manier (bv tekeningen, posters, redactioneel werk, fotografie, illustraties, digitaal beeld, web design, etc). Deze moet je interesse en flair te ondersteunen.
  • Uw portefeuille moet bestaan ​​uit visuele praktijken in verband werken uitsluitend gecreëerd door uzelf om een ​​passende beoordeling van uw instapniveau voeren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan