Ba Mode Stylist En Redacteur

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Mode Stylist En Redacteur

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Het doel van Fashion Editor is om studenten professioneel voor de mode sector voor te bereiden, die vervolgens in staat zijn om daadwerkelijk bij te dragen aan het communicatieproces, de promotie en daarmee de totale verbetering van het modeproduct en de denkbeeldige esthetische / stijl die het kenmerk .

Professioneel profiel: Fashion Editor De cursus wordt erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I (180CF). De Fashion Editor, een professionele figuur in hoge vraag, moet de mogelijkheden en eigenschappen van een ontwerper ontwikkelen. Zijn / haar vaardigheden moeten geleidelijk uit te breiden van methoden van onderzoek, tot diepe kennis van de mode-systeem en het is culturele en historische, sociologische en technische componenten, en de mogelijkheid om trends te interpreteren, waardoor deze persoon een van de belangrijkste makers van stijl en een van de meest voorkomende waarnemers van de voortdurende transformatie van de mode.

Het eerste jaar van de Fashion Editor cursus is toegewijd aan het begrijpen van de basis van de technische tools van de handel, de organisatie en methodes die worden gebruikt bij projectontwerp en een stevige culturele achtergrond over de wereld van de mode. De cursus richt zich op het ontwerpen van een mode-fotografie project: van het observeren van de echte wereld en het begrijpen van de verschillende ingangen aan de ontwikkeling van een idee en de vertaling daarvan in een stijl, verbeelden hoe dit in de oprichting van een redactionele project kan worden gepresenteerd. Een essentieel doel is om de student te begrijpen verschillende stijlen, analyseren en synthetiseren werkelijkheid en eigen ideeën en de vaardigheid deze creativiteit te vertalen in een consistent beeld, dat kan zenden de essentie van een esthetisch idee.

Het tweede jaar is bedoeld om de student door middel van concrete experimenten van de methoden te helpen, de instrumenten die zijn bestudeerd en de culturele aspecten, die allemaal meer diepgaand worden onderzocht: worden de projecten (foto shoots van vrouwen, mannen en stillevens) uitgevoerd door het bestuderen van de verschillende fasen van het onderzoek / ontwikkeling / en realisatie en vertegenwoordigen de elementaire bouwstenen van de opleiding. Elk onderwerp wordt gedacht als het gaat om het project: de technische en creatieve hulpmiddelen (software, digitale correcties van de beelden, het maken van video); de culturele signalen (hedendaagse mode, fotografie, semiotiek en in het algemeen in staat om beelden te interpreteren). De fundamentele doelstelling is om een ​​Fashion Stylist die het beheer van het creatieve proces, het tijdschema en de mechanismen van de opzet van het project vormen, en een volledig begrip van de diverse stijlen die de mode van oudsher heeft gevolgd, de hedendaagse trends te krijgen, en om de winst vermogen om kritisch te analyseren en synthetiseren van nieuwe vormen van mode.

Het derde jaar is gewijd aan geavanceerde opzet van het project in een professionele gesimuleerde context en in een cultureel complexe situatie. Het proces waarbij het laatste project is afgerond ruimte laat voor persoonlijke intuïties en kritische reflecties op de kant van de student. Het afstudeerproject voor de cursus of Fashion Stylist is voorstander van de ontwikkeling van een persoonlijke stijl, origineel en coherent, waar de student zijn kennis van alle technische, kwalitatieve en economische aspecten met betrekking tot de uiteindelijke productie moet aantonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan