Ba Mode

Norwich University of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Mode

Norwich University of the Arts

BA Mode

De BA (Hons) Fashion opleiding balanceert de focus tussen creativiteit en de ontwikkeling van de technische vaardigheden die nodig zijn voor een reeks van de werkgelegenheid binnen een boeiende en gevarieerde mode-industrie.

De cursus combineert conceptueel en directionele fashion design praktijken met een sterke nadruk op creatief patroon snijden methoden, professionele kledingstuk bouwtechnieken en couture niveau van vakmanschap.

Van je verwacht dat je eigen gedachten en invloeden te brengen naar de cursus en worden aangemoedigd om uw individuele stijl en aanpak te ontwerpen te ontwikkelen. De cursus richt zich u op de creativiteit en het verwerven van de belangrijkste vaardigheden. Verkenning van beide 2D/3D patroon snijden en confectie zullen je stimuleren om echt revolutionair en druk op grenzen.

De cursus heeft tot doel de productie-industrie-ready afgestudeerden met de nodige vaardigheden en houding geëist door de werkplek.Werkplekleren wordt aangeboden via stagemogelijkheden binnen de mode-industrie, alsmede door middel van set-projecten, wedstrijden en live projecten waarin u zich in real-world fashion design praktijken.

Docenten hebben een schat aan kennis en modehuis ervaring, hebben verkocht hun eigen labels door middel van Harrods en Harvey Nichols en werkte samen met ontwerpers als Nicole Farhi, Roland Mouret en Frans Connection. Gastdocenten uit diverse gebieden van de mode-industrie regelmatig een bezoek aan de University College om relevante lezingen en workshops te leveren.

&nbsp


Uw toekomst

De cursus ontwikkelt je in een industrie klaar behandelaar en afgestudeerden kunnen een breed scala van loopbanen te volgen binnen de mode-en aanverwante creatieve industrie.Creatief ontwerp mogelijkheden in dames-en herenkleding bestaan ​​binnen een bereik van markt niveaus, evenals de technische mogelijkheden binnen creatief patroon snijden en kleding productie. Als alternatief kan afgestudeerden nemen rollen binnen trend forecasting en voorspelling, het bedrijfsleven en de media, mode redactie, vormgeving, art direction en illustratie.

Zakelijke en professionele vaardigheden zijn ingebed in de loop van de eerste dag van de studie. Het team van medewerkers hebben een uitgebreide ervaring in de sector en gespecialiseerde gastdocenten uit het bedrijfsleven worden uitgenodigd om lezingen, seminars en live-projecten te leveren.

Recente bezoeken van Industry Specialists zijn Ellen Brookes (Jack Wills en Aubin Wills), Lottie Tarpey (Marks & Spencer), David Jones (mode-adviseur), Gresham Blake (Savile Row opgeleide herenkleding op maat), Vanessa Denza (specialist recruitment en wereldwijde consultancy), Harvey Bertram-Brown (muziek en commercieel directeur), Dai Rees (ambachtelijke en ambachten beoefenaar), Joan Brown (Savile Row couturier) en Julie Verhoeven (mode-illustrator).

Studenten hebben de mogelijkheid om in Londen tonen bij Graduate Fashion Week.

Studenten die met succes hun bachelor-studie kan wensen om hun carrière verder via postdoctorale studie met MA Fashion op Nuca.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen

&nbsp

Een van de volgende kwalificatieniveaus voldoen Nuca 's voor toepassingen undergraduate opleidingen.GCE A / AS levels

280 tarief punten, rangen: BBC. Minstens 1 B-ambtenaar op A-niveau moet in een kunst en design gerelateerde onderwerp. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger).Advanced Diploma in de Creatieve en Media

Pass in rang B in de Diploma en B in de aanvullende en Specialist Learning. Passen in vier andere vakken op GCSE-niveau (graad C of hoger). Geavanceerde Diploma's in andere vakken zou normaal gesproken niet worden geaccepteerd, tenzij vergezeld door andere Level 3 kunst en design gerelateerde onderwerpen.


International Baccalaureate

Een minimum van 25 punten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Norwich, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates