Ba muziek (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba muziek (Hons)

LASALLE College of the Arts

Dit programma is ontwikkeld in reactie op de eisen van een groeiende creatieve muziek-industrie in Singapore en Zuidoost-Azië voor afgestudeerden met een verbeterde capaciteit, kennis en diversiteit van ervaring op het gebied van prestaties, samenstelling, en nieuwe muziek technologieën.

In overeenstemming met de nieuwste eisen van de industrie op de hedendaagse muzikanten, afgestudeerden van de School of Contemporary Music (SOCM) technologie omarmen als een integraal onderdeel van hun prestaties en compositorische praktijk. U wordt blootgesteld aan de traditionele technieken die worden uitgebreid op door eigentijdse ideeën, zodat u productief te gaan met de creatieve industrie in het nieuwe millennium. SOCM presenteert een unieke kans om een ​​brede dwarsdoorsnede van de hedendaagse muzikale praktijk ervaring binnen een geïntegreerd programma. De school bevordert belangrijke creatieve relaties tussen levende componisten en klassieke uitvoerders, het ontwikkelen van hoogopgeleide en creatieve performer-componisten in de jazz en populaire muziek en tegelijkertijd de integratie van Music Technology in innovatieve en praktische manieren door het programma.

Mengen van de levendige culturen en diverse ideeën gevonden in Azië met een westerse muzikale discours, zal u zich ertoe een van de vijf specialismen: Klassiek Prestaties, Jazz optreden, Popmuziek prestaties, samenstelling en regelen, en Music Technology. U zult auditie in een van de vijf specialismen en in de loop na te streven deze stroom.

Om een ​​evenwichtige syllabus te bereiken, krijgt u mogelijkheden om bekendheid te krijgen met alle vijf specialismen door middel beoefend-based learning binnen interdisciplinaire ensembles, muziek technologie en muziek en cultuur modules. Dit ontwikkelt een solide basis in uw gekozen discipline, terwijl de gemeenschappelijke thema's informeren u over andere disciplines en praktijken. Dit bereidt u vol vertrouwen situeren een individuele artistieke 'stem' binnen de hedendaagse veelzijdige muzikale landschap.

U wordt begeleid door een aantal van de meest ervaren performers en opvoeders in de regio van verschillende achtergronden in zowel westerse en inheemse muzikale praktijken. Lezingen, workshops en repetities vormen de ruggengraat van het programma en bieden unieke kansen om een ​​bereik van de huidige muzikale praktijken, waaronder verkennen: kamermuziekensembles, gamelan, muziektheorie, gespecialiseerde gehoortraining, muzikale cultuur, studio-opname, en interactieve technologieën.

Level 1 introduceert de basis benaderingen, methoden en vaardigheden van de cursus. Je leert om uw gekozen instrument beheersen en begrijpen van de essentiële onderdelen van een muzikale taal.

Niveau 2 bouwt voort op de uitvoeringspraktijk, terwijl de invoering van nieuwe compositie technieken en grotere gebieden van kennis. U zult auditieve bewustzijn te ontwikkelen en leren om muziek overtuigend te communiceren aan de luisteraar.

Niveau 3 is bezig met de integratie van vaardigheden in de beroepspraktijk, de voltooiing van een groot onderzoeksproject thesis, en de uitbreiding van mogelijkheden om de druk en de eisen van de productie te voldoen. Afgestudeerden emerge uitgerust om zowel gezamenlijk en zelfstandig werken, met individualiteit en zelfwerkzaamheid.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2 Programma: - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan