Ba muziek - business (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

WAAROM LEEDS?

Het vergt hard werken en initiatief om het te maken in de huidige snel veranderende muziekindustrie - en dat is de reden waarom de BA (Hons) klassieke route bij Leeds College of Music richt zich op het toerusten van u de tools en de ervaring die nodig is om een ​​portfolio carrière te ondersteunen.

Gebouwd rond een mengsel van een-op-een onderwijs, klein-ensemble en seminars, is dit een modern, zeer prestatiegerichte cursus. Of u nu kiest zich te specialiseren in klassieke of combineer met een van onze andere routes - Jazz, Popmuziek of Music Production - je zal ontwikkelen tot een boete specialist uitvoerder of componist met de commerciële vaardigheden om de kost te verdienen in een zeer competitief veld.

Onze BA (Hons) Muziek (Business) route is uniek onder conservatoria en bereidt je voor op een dynamische carrière in de moderne multiplatform muziekindustrie. Onderwezen in een conservatorium omgeving, met een focus op een-op-een onderwijs, kleine groep studie en met begeleiding door de huidige muziek industrie experts, zal je de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden te leren, zelfstandig en ondernemend in een verscheidenheid van gebieden in de muziek industrie.

Na het conservatorium model, krijgt u de gelegenheid om een ​​specialisme (bijvoorbeeld management, platenlabel eigendom, kunstenaar ontwikkeling, live muziek beheer) ervoor kiezen om zich te concentreren op uw hele drie jaar, zodat u de industrie in te voeren met uw eigen volledig gevormd onderneming.

Toegang tot studenten op onze andere routes (Klassieke Muziek, Jazz, Popmuziek, Production) levert een creatieve omgeving van conservatorium-standaard muzikanten, songwriters, artiesten en producenten voor u om samen te werken en netwerken te creëren met.

DE CURSUS De muziekindustrie van 2014 is fundamenteel verschillend van de industrie die begon in de jaren '50 en groeide uit tot zijn commerciële piek in de late jaren 80. Deze cursus, geleverd via 1-1 lessen, lezingen, blended learning en ondersteund door virtuele omgevingen, weerspiegelt de revolutionaire manier waarop muziek nu wordt gemaakt, beluisterd en gedistribueerd door digitale netwerken en social media. In het conservatorium omgeving, wordt u voorgesteld om de belangrijkste zakelijke functies van de hedendaagse muziek-industrie, met inbegrip van digitale distributie, management, kunstenaar ontwikkeling en live muziek beheer; en ontvangen begeleiding van professionals uit de industrie in die gebieden om excellentie te bereiken in uw gekozen specialisme.

U zult uw vaardigheden in marketing (PR, planning, consumentengedrag, social media) te ontwikkelen, recht (auteursrecht, managementcontracten, intellectueel eigendom) en het management (e-commerce, strategie, project management) en hebben ook de mogelijkheid om uw bedrijf uit te breiden en ondernemerschap vaardigheden door het nemen van opties in de muziek lessen, muziek journalistiek leidende of gemeenschap muziek.

In je tweede jaar ga je ook ondernemen een stage, die u zal toestaan ​​om uw vaardigheden te ontwikkelen in het kader van de werkgelegenheid en beginnen met het opbouwen van je eigen op maat gemaakte netwerk van contacten.

Je laatste jaar zal zich richten op het zetten van uw vaardigheden in de praktijk in real-life ondernemende projecten, waaronder het starten van een platenlabel in een kleine groep en het realiseren van een kleine startende onderneming in uw gekozen specialisme.

MASTERCLASSES Elk semester hebben we een aantal internationaal gerenommeerde muziek-industrie figuren, muzikanten en producers een bezoek aan het conservatorium te werken met onze leerlingen. Hun workshops en masterclasses presenteren geweldige mogelijkheden om te horen van creatieve muziek beoefenaars die aan de top van hun spel. Details van onze masterclasses is hier te vinden.

UW DOCENTEN BA (Hons) studenten krijgen 120 uur specialist collegegeld over drie jaar, wat betekent dat u waardevolle inzichten in de muziek industrie van professionals die beschikken over de eerste hand ervaring van het werken binnen het systeem kan krijgen.

UW TOEKOMST Meer dan 90% van onze 2011/12 afgestudeerden een baan of verdere studie, en de kansen die onze wegen te creëren voor cross-genre werkende staat u in goede plaats voor een toekomst die u nodig heeft om te communiceren en te innoveren in alle disciplines.

Laatst bijgewerkt op apr 2015

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

At Leeds College of Music we provide a stimulating and collaborative environment in which students can become creative, confident and versatile practitioners in their chosen fields. See how our relati ... Lees meer

At Leeds College of Music we provide a stimulating and collaborative environment in which students can become creative, confident and versatile practitioners in their chosen fields. See how our relationships with Leeds City College and the University of Bradford help us provide opportunities for the local, national and international communities to engage with music and music-making of the highest standards. Lees Minder