Ba muziektheater (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba muziektheater (Hons)

LASALLE College of the Arts

De wereld van het muziektheater is divers en kleurrijk - met nieuwe muzikale werken tot leven wordt gebracht overal door performers, regisseurs, choreografen, ontwerpers en muzikanten. Als kunstvorm, het trekt een steeds geavanceerdere wereldwijd kijkers. Terwijl de technische vooruitgang podium producties hebben omgevormd tot rijke visuele spektakels, goed opgeleide en getalenteerde performers integraal onderdeel van het succes en de groei van het genre blijven.

Dit programma richt zich op kwaliteit van de opleiding voor getalenteerde jonge performers van overal in de wereld. Internationaal uniek als een Honours graad - de eerste in zijn soort in Azië - het is ontworpen om studenten voor te bereiden op professionele loopbaan in musicals, toneelstukken, cabaret, film en televisie. Afgestudeerden zijn werkzaam in de regio, waaronder de West End, en in Europa als Noord-Amerika.

Hedendaags muziektheater eisen dat alle acteurs kan zingen, dansen, en handelen met gelijke vaardigheid - een 'triple threat'. Dit programma leidt een dergelijke toekomstige professionals in deze disciplines en geeft u een rijke historische en culturele context van die te interpreteren en te creëren. Naast lessen en workshops, je bent voortdurend betrokken bij het realiseren van een verscheidenheid van partieel en volledig geënsceneerde theater producties, in een reeks van podia. Deze worden geleid door wereldklasse professionele regisseurs, muziek regisseurs en choreografen.

Level 1 legt de basis voor zowel de fysieke en intellectuele leren. U zult technische werkzaamheden in een voorstelling te integreren, door middel van de concepten van individualiteit en authenticiteit.

Niveau 2 bouwt voort op de verworven vaardigheden en verhuist naar meer uitdagende theorie en praktijk. Je analyseert de externe en interne gegevens van het karakter en het opbouwen van een repertoire geschikt is voor uw eigen stem.

Niveau 3 vermogensklassen worden gevolgd door een gedetailleerde repetitieproces een strenge productie-programma te ondersteunen. Een serie lezingen geeft belangrijke management tools voor een toekomstige carrière in de kunsten.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

Zingen, acteren, en Dans

Je moet bereid zijn om uw aanleg voor zingen, acteren, en Dans te tonen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan