Ba non-profit management

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba non-profit management

Akkon Hochschule der Humanwissenschaften

Modern management voor non-profit bedrijven

De cursus Non-profit Management levert professioneel management voor de publieke sector en non-profit organisaties. De cursus is bedoeld om studenten om hun eigen professionele perspectief te laten zien. Dus geef deze studie competentie in het beheer van bedrijven, instellingen en initiatieven van publieke en vrijwillige welzijnsorganisaties en particuliere non-profit bedrijven.

programma's

Voor de uitvoering van het programma

De veranderde maatschappelijke ontwikkelingen hebben gevolgen voor organisaties in de gezondheidszorg en sociale dienstverlening. De uitdagingen interactie met regionale, nationale en internationale processen. Deze processen kunnen niet ontsnappen aan de gezondheid en de sociale economie; daarom neemt meer en meer aandelen ondernemerschap, markt-gerelateerde, op basis van economische processen acteren. Executives in non-profit organisaties moeten zowel de sociale en economische ontwikkelingen in het oog te hebben, deze analyse duidelijk te evalueren duidelijk ondernemende veilig te beslissen in het licht van de strategische en normatieve uitgangspunten. Het vormen van de processen in de markt en het bruikbaar te maken voor de sociale organisatie en bevoegde verantwoordelijke personeel vereist.

De toepassing van de belangrijkste zakelijke gegevens, bedienen met effectieve controle, het ontwerp van processen door middel van business planning en budgettering, evenals de besluitvorming en leidinggevende vaardigheden zijn vaardigheden die nu van alle managers worden verwacht.

De Acre Universiteit Berlijn gewijd aan deze taken en vragen in het onderwijs, onderzoek, ontwikkeling en opleiding bijzondere aandacht.

kwalificatie

Stichtingen, maatschappelijke instellingen en organisaties (bv. B. clubs, kinderdagverblijven, jeugdhuizen, openbare instellingen en overheden) moeten hooggekwalificeerde Nachmanagementkräfte. Deze organisaties concurreren - met elkaar, voor professionals en voor de financiering en de financiering. Specifieke management vaardigheden zijn essentieel om de doelstellingen van algemeen belang van hun organisatie te voldoen. Een afgestudeerde / in voor het beheer in non-profit organisaties bent u tot haalbare oplossingen die de diverse management vraagstukken te vinden. de bacheloropleiding is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de NPO partners uit de wetenschap en praktijk. Deze samenwerking is een verscheidenheid aan informatie voor het verhogen van opleidingsbehoeften van managers en interne organisatieadviseurs geven.

perspectieven

De bacheloropleiding uniek gekwalificeerd voor leidinggevende taken in de derde sector en maatschappelijke organisaties. Aangezien een brede commerciële opleiding op bachelorniveau wordt gedaan, succesvolle afgestudeerden is ook een master's degree in economie of aanverwante onderwerpen openlijk.

Module overzicht en studie cursus

Doelstellingen, prioriteiten

Het programma toont u om uw eigen professionele perspectief. Dus geef deze studie competentie in het beheer van bedrijven, instellingen en initiatieven van publieke en vrijwillige welzijnsorganisaties en particuliere non-profit bedrijven.

 • Organisatorische en besluitvorming management voor de non-profit sector,
 • Personnel Management and Development in NPO organisaties Diversiteitsmanagement
 • Proces en Project Management, Change Management
 • NPO Financieel Management en Controlling, Financiële Analyse
 • Kwaliteitsbeheer en monitoring,
 • Marketing voor NPO's, Social Marketing
 • Ondernemings- en fiscaal recht wetgeving voor non-profit organisaties,
 • Sociale Economie en sociaal beleid
 • uitvoeringsrechten
 • Strategic Non-profit management
 • Economie en Ethiek, bedrijfsethiek, leiderschap
 • Eventueel internationale oriëntatie: Internationaal Recht en Global Governance, Law & Human Resources, International Belastingen en Accounting, ontwikkelingssamenwerking.

U kunt ook kopen consulting deskundigheid, zoals vereist is voor de zakelijke en organisatorische consulting.

Deze school biedt programma's in:
 • Duits
Akkon Hochschule der Humanwissenschaften
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan