Ba of bs biologie

University of Denver

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba of bs biologie

University of Denver

BA of BS Biology

Het ministerie van Biologische Wetenschappen biedt vier verschillende life sciences majors geleverd door een nationaal erkende faculteit die excelleert in onderwijs en onderzoek. Veel docenten hebben University brede erkenning gekregen voor uitstekende onderwijs. Onderzoek programma's worden gefinancierd door subsidies van instanties zoals de National Institutes of Health en de National Science Foundation.

De afdeling heeft drie uitstekende onderwijs en onderzoek faciliteiten. FW Olin Hall is een state-of-the-art faciliteit voor lezingen en laboratoria. Faculteit kantoren en onderzoekslaboratoria zijn gevestigd aan de wetenschap quad van Olin Hall in de Seeley G Mudd gebouw, dat heeft het onderwijs laboratoria voor geavanceerde techniek cursussen in de moleculaire biologie, celbiologie en microbiologie. Veldgeoriënteerde cursussen worden aangeboden in het Mount Evans Field Station.

Het up-to-date en sterk geïntegreerde curriculum biedt een solide basis in de moleculaire, cellulaire, ontwikkelingsstoornissen, organismal, ecologische en milieu-biologie. Curriculum bereidt studenten voor futures in de geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, graduate programma's in de life sciences, graduate programma's in gezondheid-gerelateerde gebieden, zoals fysiotherapie of arts-assistent programma, ecologie, milieu-wetenschap, behoud biologie en wetenschappelijk onderwijs op de middelbare school niveau .

Opleidingen Biological Sciences

De afdeling biedt majors in de volgende gebieden: de biologische wetenschappen, moleculaire biologie, ecologie en biodiversiteit, en geïntegreerde wetenschappen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Denver, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan