Ba onderscheidingen in animatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba onderscheidingen in animatie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Commerciële animatie is een snel groeiende en levendige industrie, omvat een zeer breed scala van belonen en boeiende creatieve kansen op werk. Deze spannende specialist cursus zal u toelaten om uw fantasierijke en creatieve vaardigheden te ontwikkelen, terwijl het geven van u een gedegen kennis van en inzicht in de animatie processen, technieken en kritische theorie.

De sterke nadruk op creatieve praktijk zal helpen om je vaardigheden te ontwikkelen in tekenen en ontwerpen, samen met de creatieve ontwikkeling en innovatie van de ideeën sequentieel uitgedrukt. Deze vaardigheden, samen met de professionele aspecten van de cursus de praktijk zal ervoor zorgen dat u de het vertrouwen en de expertise om te slagen in de industrie, hetzij als ontwerper, manager, producer en technicus. Je zal ook de ontwikkeling van de overdraagbare en cognitieve vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Tijdens de cursus zijn er mogelijkheden voor u om deel te nemen aan externe nationale en internationale wedstrijden en fi lm festivals. De cursus wordt gegeven door een groot team van ervaren animatie beoefenaars, het personeel en de industrie bezoekers en werk je in opgedragen specialist animatie studio's met faciliteiten voor blauw scherm, rostrum animatie, CGI, tekenen, stop-frame, fi lm, fotografie, stelt de bouw , geluid en video.

Inhoud

Succesvolle animators moeten flexibele en in staat zich aan te passen aan veranderende culturen en nieuwe initiatieven te fl, en de cursus tracht te weerspiegelen dit fl uidity. Je zal snel ontwikkelen van uw eigen praktijk in animatie, en u zullen worden aangemoedigd om te werken aan gezamenlijke initiatieven. Gebaseerd op de onlangs gerenoveerde Eg Campus - de thuisbasis van de Westminster School of Media, Arts and Design - werk je samen met studenten van film, fotografie, muziek, mode en journalistiek, in een unieke creatieve broeikas.

Het onderwijs en de levering van de cursus is door middel van high-level, tutor-geleide atelierpraktijk, en promoot actief experimenteren, reflectie en het delen van enthousiasme en invloeden. De unieke geïntegreerde theoretische elementen van de cursus bieden een kritisch kader waarbinnen je animatie en aanverwante tijd gebaseerde praktijken kan onderzoeken, en zal fi cant ondersteuning Signi en uw eigen praktijk te informeren. Alle modules worden beoordeeld door middel van cursussen, en we bieden een scala aan methoden, met inbegrip criteriums, ingezonden werk, onderzoeksplannen en seminar presentaties.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

U maakt kennis met een breed scala aan concepten in animatie en visuele vormgeving, en je zal zowel zelfstandig en samen te werken. De praktijk en theorie geïntegreerde modules zijn project leidde, en allemaal te maken met elementen van het onderzoek, oplossen van problemen en het experimenteren met processen en ideeën.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • animatics
 • Classic Narrative Animation Film Development
 • Experimentele Film Development
 • Pioneers Bootcamp
 • Productie / Collaboration

Jaar 2 (Credit Level 5)

Je wordt aangemoedigd om meer individuele verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van uw ideeën en benaderingen om animatie, en om uw werk voor externe wedstrijden en fi lm festivals in te voeren. Je zal beginnen om uw eigen individuele aanpak van animatie productie te ontwikkelen, zo praktisch werk heeft een hoger conceptueel vraag, en je wordt aangemoedigd vernieuwend en experimenteel te zijn.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Aanpassing voor Animatiefilm
 • Art / Science Collaboration
 • Curating, distributie en verspreiding
 • Creative Encounters
 • Digital Aesthetics
 • Digital Pathways
 • Documentary Development
 • media Explorations
 • Scenarioschrijven voor Media
 • Transmedia Practices

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Je werkt op zelf-gerichte projecten binnen zowel de theorie en de praktijk elementen van de cursus, zodat u intensief richten op persoonlijke ontwikkeling, of u van plan bent om te werken als zelfstandig animator of binnen een groeiende commerciële context, zoals reclame, de animatie-game-industrie of interactieve design. Geïntegreerde 'theory of practice' modules zal ervoor zorgen dat u de vaardigheden en het vertrouwen die nodig is om effectief te opereren in een reeks van professionele situaties te ontwikkelen.

Het werk geproduceerd op dit niveau kan worden gebruikt als bewijs ter ondersteuning van de aanvraag voor verdere studie of professionele commissies en werkgelegenheid.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Graduation Project Development
 • Afstudeerproject Production
 • Minor Project Development
 • Productie / Collaboration
 • onderzoek Presentatie

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan