Ba onderscheidingen in de fotografie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba onderscheidingen in de fotografie

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Dit is een cursus in de creatieve en kritische praktijk van de fotografie. U zult uw eigen visuele praktijk te ontwikkelen door middel van een appreciatie van de geschiedenis van het medium en een kritisch inzicht in de bredere sociale en culturele betekenis. U vindt er ook een breed scala van relevante hedendaagse theorieën en debatten ontworpen voor zowel een kritisch betrokken praktijk te stimuleren te verkennen en om u beter voor te bereiden op een aantal verwante carrière. Daarnaast zal je krijgen cognitieve en overdraagbare vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Veel van onze afgestudeerden gaan aan de slag als fotografen en fotografische kunstenaars, maar even na te streven ze een scala van loopbanen binnen het bredere fotografische en creatieve sectoren, zoals ontwerpers, historici, tijdschrift redacteuren, museum en galerie curatoren, foto-editors en onderzoekers, docenten, en schrijvers. Velen gaan naar postdoctorale studie.

Dit is de enige BA Fotografie opleiding in het Verenigd Koninkrijk, die zowel drie jaar biedt full-time en vier-jaar part-time studie. Part-time studenten worden onderwezen een dag per week met verdere toegang tot de faciliteiten. Aanvragers moeten gelden voor de meest geschikte route, maar kan ook route te wijzigen moeten hun omstandigheden veranderen. Inhoud van de cursus is hetzelfde in drie jaar full-time of vier jaar part-time studie.

Inhoud

De Fotografie BA Honours zal u toelaten om uw creatieve productie vaardigheden te ontwikkelen in een heel scala van fotografische en lens-based media, aan een kritisch geëngageerde en zelf-reflectie creatieve praktijk vast te stellen. Het zal u uitrusten met de vaardigheden aan te passen aan creatieve mogelijkheden, deel te nemen in de hedendaagse culturele debatten, en het verhogen van uw bewustzijn van de politieke, ethische en esthetische implicaties van uw werk.

De cursus maakt deel uit van de Universiteit van Westminster School of Media, Kunst en Vormgeving, gebaseerd op onze state-of-the-art Harrow Campus - een cutting-edge creatieve hub, en een van de toonaangevende media, kunst en vormgeving onderwijsvoorzieningen in Europa.

Praktische modules zijn ontworpen om u uit te rusten met de technieken en ambachtelijke vaardigheden van een verscheidenheid van digitale en analoge fotografische media, waaronder video. U wordt aangemoedigd om het ontwikkelen van een creatief, kritisch geïnformeerd en self-re fl ecterende aanpak van uw praktische werk. Naast deze, theorie modules weerspiegelen over de geschiedenis en de kritiek van de fotografie, op basis van een aantal aanverwante-velden waaronder kunstgeschiedenis, media en culturele theorie, en sociologie.

Je leert om onafhankelijke, weloverwogen adviezen van je eigen werk en dat van anderen te vormen. Er is een voortdurende nadruk op de persoonlijke en professionele ontwikkeling in de loop.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Credit Niveau 4

Dit niveau biedt u een intensieve basis in de belangrijkste fotografische technieken, theorieën en concepten, die de basis vormen voor latere leren. Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Fotografie van Invention tot massamedium
 • Foto's uit de Koude Oorlog tot heden
 • De fotografische Eye
 • De Gebouwd Foto

Credit Level 5

Op dit niveau wordt u aangemoedigd om de grenzen van je eigen fotografische praktijk te duwen, en experimenteren en nieuwe manieren van werken, waaronder video, camera-minder fotografie en alternatieve processen te verkennen. U zal ook projectmatig werken voor specifieke contexten, zoals de galerie, tijdschrift, het fotoboek of het scherm. Studenten worden aangeboden opties in stages, groepstentoonstellingen, studie in het buitenland en collaborative interdisciplinaire modules.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Advanced Concepts in fotografie
 • Advanced Research Methods
 • Vision and Technology
 • Fotografie voor Wall, pagina en Screen
 • Art / Science Collaboration
 • Creative Encounters
 • Tentoonstelling
 • Fotografie Beyond the Frame
 • Professional Practice

Credit Niveau 6

Op dit niveau u zal zich richten op de productie van twee grote stukken van de self-directed visuele en geschreven werk. Je werkt zelfstandig, ondersteund door workshops, Crits, en één-op-één tutorials, een 10.000-woord proefschrift en een groot project voor openbare tentoonstelling te produceren. Professionele ontwikkeling blijft, om u te ondersteunen bij de voorbereiding van uw carrière na het afstuderen.

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Fotografie Proefschrift
 • Fotografie Major Project
 • professionele Futures

Als je studie in deeltijd vindt u het dezelfde inhoud, gespreid over vier jaar te bestuderen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

De erkenning van beroepskwalificaties

De cursus is geaccrediteerd door Skillset: de Raad Sector Skills (SSC) voor de creatieve industrie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Contact school
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan