Ba onderscheidingen in het internationale bedrijfsleven

University of Westminster, Westminster Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba onderscheidingen in het internationale bedrijfsleven

University of Westminster, Westminster Business School

Spannende mogelijkheden bestaan ​​voor afgestudeerden die kan werken met het vertrouwen in de huidige geglobaliseerde zakelijke omgeving. De vierjarige versie van deze cursus omvat een jaar in het buitenland in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten, waardoor u een waardevol inzicht in de universiteit bedrijf leerervaring een ander land en de bredere culturele omgeving. Afhankelijk van uw talenkennis, kunt u uw jaar in het buitenland studeren aan één van onze partnerinstellingen waar zakelijke onderwerpen worden onderwezen in het Engels of in de nationale taal. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om te combineren studeren in het buitenland met een buitenlandse stage.

Inhoud

De cursus zal u uitrusten met de kennis, inzicht en academische vaardigheden om een ​​carrière in het internationale bedrijfsleven, of blijven postdoctorale studie. Je zal ook de ontwikkeling van de specialistische kennis, vaardigheden en capaciteiten die u nodig heeft om proactief en creatief inspelen op de hedendaagse zakelijke kwesties en de uitdagingen van de mondiale zakelijke omgeving.

De cursus richt zich op actief leren van studenten, door middel van seminars, workshops, problem-based en blended learning, ontworpen om uw interesse te betrekken en om je leren te bevorderen.

Evaluatiemethoden bevatten essays, rapporten, presentaties en case studies, evenals de tijd beperkt in-class toetsen en examens.

Onderwerpen van onderzoek

De volgende onderwerpen zijn een indicatie van wat je studie over deze cursus.

Jaar 1 (Credit Niveau 4)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Communicatie voor Global Business
 • Grondslagen van de Accounting and Finance
 • Global Business Environment
 • Inleiding tot het beheer
 • Marketing voor Internationaal Ondernemen

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​optie module die je vaardigheden verbreedt of helpt u om meer diepgaande kennis van uw vakgebied te krijgen nemen; uw optie module kan een vreemde taal zijn.

Jaar 2 (Credit Level 5)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • International Business Practice
 • International Business Research
 • International Financial Analysis
 • Organisational Behaviour

Plus twee opties: Digital Business, International Business Law of andere gebieden van het bedrijfsleven, waaronder talen

Beroepservaring of Study Abroad jaar

Jaar tussen 2 en 3 jaar kunt u ervoor kiezen om Engels onderwezen cursussen te studeren voor een jaar bij één van onze buitenlandse partnerinstellingen. Momenteel kunt u een jaar in beslag nemen in het buitenland studeren (of een combinatie van werken en leren) in Berlijn, Kopenhagen, Madrid, Parijs, Valencia, en andere Europese locaties, waaronder Moskou, evenals Brisbane, Melbourne en Sydney (Australië), Japan, Canada en de Verenigde Staten. Er zijn ook veel mogelijkheden voor mensen met de nodige talenkennis om te studeren in de lokale taal in Frankrijk, Duitsland en Spanje, onder anderen.

Als alternatief, tussen jaar 2 en jaar 3 kun je een jaar, full-time business stage als Professional Experience Jaar binnen het Verenigd Koninkrijk uit te voeren. Managers in de internationale financiële instellingen, centrale banken, banken, overheidsinstellingen, corporate finance afdelingen, investment bankers, financieel adviseurs

Jaar 3 (Credit Niveau 6)

Onderwerpen van onderzoek zijn:

 • Globale economie
 • Global strategisch management
 • International Business Proefschrift
 • International Project Management

Plus twee opties: Comparative International Management, International Financial Management, Global Marketing Management of andere gebieden van het bedrijfsleven, met inbegrip van talen.

Westminster keuzevakken

Als onderdeel van de cursus kunt u keuzemodules te nemen. Keuzevakken zijn een opwindende kans om uw ervaring op de universiteit te vergroten en om vaardigheden en kennis die zal helpen om je beter inzetbaar te krijgen.

International Foundation cursus

Wij werken samen met Kaplan International College Londen naar Stichting cursussen voor internationale studenten die niet voldoen aan diploma toelatingseisen onze Bachelor's te bieden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
University of Westminster, Westminster Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Home / EU: £ 9250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates