Ba ontwerp communicatie (Hons)

LASALLE College of the Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba ontwerp communicatie (Hons)

LASALLE College of the Arts

Design heeft de dagelijkse communicatie in de manier waarop het verandert, invloeden en verbetert leven relevant geworden. Een zinvolle ontwerp oplossing informeert niet alleen onze sociale en culturele normen, maar inspireert ook creativiteit en nieuwe vormen van expressie. Met de creatieve industrie uit te breiden in Singapore, zal ontwerpers meer verantwoordelijk voor het vormgeven van de collectieve ethos van een onderling verbonden leeftijd.

Advertising Communicatie bevordert het idee van communicatie en de media als belangrijke culturele mechanismen in weerspiegelt het leven van alledag. Het vereist dat je goede reclame concepten en design communicatie principes te begrijpen. Grafische Communicatie streeft naar een goed begrip van de visuele taal en cultuur op het gebied van communicatie, zoals typografie, informatie-ontwerp, interactief ontwerp en packaging design te ontwikkelen. Beeld & Communicatie richt zich op het kader van de hedendaagse image-making binnen de disciplines van illustratie en fotografie, van traditionele methoden om digitale en mixed-media toepassingen.

De programma's onderwijs filosofie richt zich op praktijkgericht leren, verrijken je binnen een interdisciplinaire omgeving. Cursussen is gestructureerd om u te voorzien van een scala aan analytische, reflecterende, en communicatieve vaardigheden, uitrusting u opkomende professionele en industriële behoeften te voldoen.

Level 1 stelt ontwerp methodieken en de kennisbasis van design principes. Het wijst ook op de regels en de kern vaardigheden die het ontwerpproces regeren, terwijl het verstrekken van een historische, sociale en creatieve inleiding tot de ontwerppraktijk.

Bij Niveau 2, Je zal meer volledig betrokken en experimentele in het ontwikkelen van een goed begrip van de ontwerppraktijk. U zult specialist onderbroeken aan te pakken en te voeden uw sterke punten door een verscheidenheid van projecten.

Bij Niveau 3, Zult u op specifieke cursussen en projecten om uw vakgebied te definiëren, de verschillende vaardigheden verworven in niveau 1 en 2 om professionele vaardigheden die om praktische, hedendaagse praktijk relevant zijn verfijnen samenbrengen.

Toelatingseisen

  • Singapore-Cambridge GCE 'A' niveau. 2 'A' Level / H2 onderwerpen en een pas in General Paper. Alternatieve Engels kwalificatie: IELTS 6.0 of TOEFL iBT 80 - Polytechnic Diploma in een relevante discipline - International Baccalaureate (IB) Diploma

Erkenning van Verworven Competenties (EVC)

Minimumvoorwaarden Binnenkomst in een BA (Hons) Niveau 2-programma - Een relevante diploma in het veld of discipline.

  • Uw portefeuille of auditie moet uitzonderlijk sterk zijn en aantonen voorafgaande formele opleiding in de betreffende kunstdiscipline. Het transcript van je diploma Natuurlijk moet aantonen dat u hebt gelezen en gaf de equivalenten van essentiële LASALLE modules.

Alternatieve Engels Taal Kwalificaties *

  • IELTS: 6.0 - TOEFL - iBT: 80 * Voor aanvragers uit landen waar Engels niet de belangrijkste taal, of waarvan de kwalificaties worden verkregen van instellingen waar Engels niet de voertaal.

PORTEFEUILLE & INTERVIEW EISEN

  • Een portefeuille die ten minste 10 stuks van het originele werk (feitelijke of gedocumenteerd) dat je creatieve ontwikkeling en het proces te demonstreren. Deze projecten zullen moeten worden verklaard door u tijdens het interview proces.
  • Uw portefeuille moet tekeningen, schetsen, creatief idee ontwikkelingen zijn en demonstreren relevante 2D werk (bijvoorbeeld affiches, redactie, fotografie, grafisch ontwerp kunstwerk, reclame concepten, grafiek, digitale beeldbewerking, webdesign, etc) en 3D-werk (bijvoorbeeld 3D-ontwerp, 3D papieren structuren, verpakking ontwerp, etc).
  • Uw portefeuille moet bestaan ​​uit het ontwerp-gerelateerde werken uitsluitend gecreëerd door uzelf om een ​​passende beoordeling van uw instapniveau voeren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
69,000 SGD
International collegegeld voor augustus 2015 intake
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan