Ba politicologie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor's Degree in Politieke Wetenschappen biedt studenten met informatie en mogelijkheden om participatieve burgers te worden en omgaan met problemen van de moderne politiek. De mate wil ook goed afgerond studenten voor een loopbaan voor te bereiden in de publieke sector en aan degenen die toegang proberen te graduate school voor te bereiden. Analytische vaardigheden, in het bijzonder kritisch denken, worden benadrukt in alle cursussen. De Senior Thesis biedt de mogelijkheid voor studenten om onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen tijdens de stage in aanraking met de mogelijkheden voor praktische toepassingen van wat ze geleerd hebben.

Over Politicologie

politicologie is de studie van de overheid, de politiek, de openbare orde en het politieke gedrag van individuen en groepen. Het maakt gebruik van zowel de humanistische en wetenschappelijke perspectieven en vaardigheden om de Verenigde Staten en andere landen van de wereld te onderzoeken. Politieke Wetenschappen majors verwerven vaardigheden in communicatie, schrijven en kritisch denken die cruciaal zijn voor een liberal arts onderwijs. Dit bereidt studenten om zelfstandig te denken, met een tolerantie voor anderen en zorg voor de actualiteit.

Door zijn omvang en diversiteit, dit programma bereidt je voor op een breed scala van loopbaantrajecten. Politieke wetenschappen majors kunnen een loopbaan in de particuliere en publieke sector organisaties, met inbegrip van een carrière in het bedrijfsleven, de wet, de staat, de lokale en de federale overheid, journalistiek, internationale organisaties en financiën, politieke campagnes, belangenorganisaties en verenigingen en het onderwijs na te streven.

Politieke Wetenschappen onderwijs biedt ook waardevolle voorbereiding voor deelname aan maatschappelijke organisaties, electorale politiek, bewegingen op de rekening van specifiek beleid, of zelfs maar om gekozen of aangewezen posities in de regering.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder