Ba politicologie

West Virginia State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba politicologie

West Virginia State University

Welkom op de Politicologie programma een t West Virginia State University. Wij zijn er trots op drie unieke aspecten bogen op ons programma, namelijk onze hoog gekwalificeerde docenten, onze nabijheid van het State Capital - de poolster van de staat en de lokale overheid, en onze studentgerichte benadering van baccalaureaat onderwijs.

Ons programma is een aanvulling institutionele Missie en Visie Statements WVSU's: "... om de economische ontwikkelingsbehoeften van de regio door middel van innovatieve onderwijsmethoden te ontmoeten en toegepast onderzoek." De afdeling belichaamt de land-subsidie ​​instelling mission statement; Het bouwt voort op de Universiteit van de overkoepelende accenten op de openbare en de dienstverlening aan de gemeenschap. Wij zijn een programma van "levenslang leren", dat de ontwikkeling van "menselijke capaciteiten voor integriteit, mededogen en burgerschap." Bovendien is ons programma stelt haar afgestudeerden te bereiken in hun gemeenschappen met een nieuwe vaardigheden-set die hun vermogen om die gemeenschappen te verrijken verbetert en die personen bewonen.

De Departement Politieke Wetenschappen heeft vele uitzonderlijke studenten die grote dingen aan het doen zijn. Veel van deze studenten zijn letterlijk faciliteren bij de inspanningen WVSU's te ontwikkelen "menselijke capaciteiten voor integriteit, compassie en burgerschap. "Onze studenten zijn tot in hun gemeenschappen met kennis, vaardigheden en capaciteiten om verrijking voor de bewoners van hen brengen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Charleston, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates