Ba praktische filmmaken (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze BA Honours opleiding is ontworpen om te reageren op de vraag naar BA's die afgestudeerden voor te bereiden voor de werkgelegenheid door u te voorzien van de vaardigheden vereist door de werkgevers in het scherm industrie. Onze primaire focus ligt op de beroepspraktijk en de voorbereiding voor de werkgelegenheid.

De cursus biedt een veel hoger bedrag van praktische onderwijs dan standaard opleidingen in filmmaken. Studenten leren om samen te werken aan de professionele normen door de cursus model die lezing, seminar en workshop opleiding, gevolgd door de praktische toepassing van het leren op de set ziet.

In de laatste fase van de cursus aan te tonen studenten het hoogtepunt van hun leerproces door middel van grote afstudeerfilm projecten die ontvangt dan een Onderzoek van het Feest in het centrum van Londen op de Curzon, Soho.

 • Voltijdse opleiding
 • 2 jaar
 • Momenteel aanvragen voor februari 2016
 • Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
 • Geaccrediteerd door de Universiteit van Gloucestershire

BA (Hons) Praktische Filmmaking Deze cursus richt zich op de beroepspraktijk en opleiding voor loopbaan binnen de film- en televisie-industrie.

Met een zeer praktische benadering van filmmaken, film business en productie management, worden de studenten voorzien van een solide vaardigheid uitvalsbasis om hun individuele carrière op te bouwen.

Deze cursus is ontworpen om u te voorzien van een solide basis in alle aspecten van de hedendaagse filmmaken en u te helpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière binnen de industrie. Ons hele team bestaat uit professionals uit de industrie, die zeer ervaren en het belangrijkst van alles, over het delen van hun kennis met je gepassioneerd.

Gedurende je tijd bij ons zult u niet alleen horen, maar de ervaring voor jezelf, dat filmmaken is in wezen een proces van samenwerking en een die absolute vastberadenheid vereist. Het is waar en dus het doel van het programma is om een ​​omgeving waarin je creativiteit wordt gevoed te creëren, je netwerk is uitgebreid en je eigen passie voor film wordt ontstoken.

cursus Highlights

 • Deze cursus wordt geleverd als een intensief programma meer dan twee jaar.
 • De cursus omvat een hoog niveau van praktische film elementen, ondersteund door de modules op de filmgeschiedenis, genre en theorie.
 • De cursus omvat een hoger dan normaal percentage geplande contacturen - 40% - aan het hogere niveau van praktische, professionele vaardigheden geleerd op het programma weerspiegelen.
 • De cursus wordt gegeven in kleinere klassen en gespecialiseerde seminar groepen.
 • Onze docenten zijn professionals uit de industrie, deze kunnen studenten de opleiding aan de industrie standaard van mensen die up-to-date kennis van hun respectieve veld ontvangen.
 • Studenten worden aangemoedigd om te gaan met sociale, culturele en politieke kwesties door middel van een unieke studie van de impact van de documentaire, ondersteund door de Bertha Foundation en DocHouse.
 • Studenten leren om te schieten op de eigen film apparatuur van de school en de verdere speciale opleiding dagen ontvangen van Panavision en ARRI.
 • Alle studenten leren om filmmaken te benaderen vanuit het perspectief van de regisseur, producer en schrijver, het verrijken van hun begrip van het samenwerkingsverband kunst van het creatieve proces.
 • Gratis toegang tot de apparatuur en faciliteiten buiten lestijd.
 • Ontwikkelen van vaardigheden om effectief te werken in de belangrijkste rollen bemanning in alle aspecten van de filmproductie.
 • Worden getraind in het gebruik van Adobe-producten, zoals Adobe Premiere Pro.
 • Het ontwikkelen van een professionele aanpak om te filmen budgettering en planning met behulp van standaard software zoals Movie Magic budgettering en planning.

De twee jaar BA

Het is belangrijk om te beseffen dat, hoewel de meeste Britse BA cursussen afgelopen drie jaar hebben we comprimeren van de cursus in twee om het collegegeld te houden tot een minimum. Dit betekent dat de cursus is zeer intensief en vereist volledige inzet gedurende de gehele periode van twee jaar. Onze studenten zijn altijd druk met opdrachten en afstuderen films en de cursus loopt van begin september tot en met september van het jaar na de volgende, in tegenstelling tot de meeste academische opleidingen waar studenten zitten hun eindexamen in het voorjaar.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides co ... Lees meer

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides continuous access to tutors and one of the highest student-to-equipment ratios of any school in the UK. Lees Minder