Ba product design (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba product design (Hons)

The British Higher School Of Art And Design (Moscow)

product design2

De cursus biedt grote kansen om geavanceerde vaardigheden en geavanceerde kennis op het ontwerpen van producten te verkrijgen.

Dit programma biedt de mogelijkheid om te ervaren en de vaardigheden en processen die betrokken zijn bij de beroepspraktijk van product design te ontwikkelen. Benaderingen zijn gecentreerd rond consumptiegoederen, waar de problemen rond alledaagse vervaardigde producten worden ontwikkeld en onderzocht. Het programma onderzoekt de culturele, technische en commerciële factoren die de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten te beïnvloeden, en het introduceert de creatieve en professionele strategieën welk ontwerp ten grondslag liggen. De cursus omvat branding en de identificatie van behoeften van de consument en aspiraties als een aanpak voor het creëren van het juiste product.

Lesgeven over dit programma is grotendeels gericht op het projectmatig werken. Alle projecten worden gesteund door gerichte lezingen, seminars discussies. In Year One en Two Jaar, zijn er een reeks aanvullende workshops die zijn ontworpen om de brede waaier van design vaardigheden die nodig zijn op Product Designers te pakken, omvatten deze 3D workshop vaardigheden, 2D CAD, 3D-modellering tot kwesties met betrekking tot de presentatie en visualisatie van projectideeën.

Studenten pakken diverse slips, variërend in complexiteit en tijdschalen, enkele die zijn gericht en anderen waarin studenten onderhandelen over hun richting van de korte. Sommige projecten zullen vele weken in beslag nemen, terwijl anderen zullen worden opgelost binnen een kwestie van uren. Er is ook een grote verscheidenheid aan het patroon van het leren van ervaringen met een aantal projecten team gebaseerd en anderen worden gewerkt aan individueel. Tutorials en seminars onder meer een-op-een, kleine groep, middelgrote groepen voor workshops en grote groepen voor lezingen. Het project kritiek is een fundamenteel onderdeel van ons ontwerp onderwijs. De kritiek is een forum waarin studenten presenteren en verdedigen hun project voorstellen aan de voorkant van hun collega's; Dit simuleert het echte leven scenario van ontwerpers presenteren hun ideeën aan klanten.

Studies richten zich op de verstrekking van de mogelijkheden voor samenwerking met design en het bedrijfsleven, zowel in Rusland als in het buitenland. Vanaf het tweede jaar worden de studenten betrokken bij projecten, die voor echte klanten worden geïmplementeerd. De school werkt samen met bekende bedrijven, waaronder Asus, Light Technologies, SCA Tissue Europe, Rolsen Electronics, Daimler Chrysler, Elecsnet, Altonika, Astra Rossa, 8 maart Furniture Holding, en deze lijst elk jaar verlengt.

Een bijkomend voordeel van deze academische opleiding wordt verzorgd door de rijke kans om te werken met verschillende materialen en de verwerking technologieën, die beschikbaar is voor leerlingen in het Centrum voor Modellering en Prototyping zijn. Technologische faciliteiten van het Centrum (met inbegrip van state-of-the-art machines, hoge kwaliteit handgereedschap, spuitcabine en krachtige computers) studenten in staat om de volledige cyclus van de schepping van de kwaliteit van modellen uit te voeren op elk niveau van complexiteit.

De lessen worden gegeven door internationale en Russische docenten, die brengen in hun visie en rijke professionele ervaring in de studie-proces. De cursus wordt gegeven in zowel full-time en part-time formaten. Een meertraps monitoringsysteem herzien ontwikkeling en vooruitgang van de studenten. De prestaties worden beoordeeld elk semester door koppeling docenten van de Universiteit van Hertfordshire en onafhankelijke externe examinatoren uit andere Britse onderwijsinstellingen.

Toelatingsproces en eisen

U kunt zich aanmelden op de cursus, kandidaten moeten een portfolio van hun werk en het bewijs van hun Engels taalvaardigheid te presenteren. Een graad 6.0 of hoger op de IELTS schaal aanvaardbaar is en andere Engels taalexamens worden beschouwd. Indien de aanvrager een certificaat niet kan produceren, is hun Engels getest samen met potentiële studenten die een aanvraag voor de Stichting Kunst & Design Course.

Acceptatie is gebaseerd op de resultaten van de portefeuille van de beoordeling en een interview met een van de docenten. De aanvrager kennis en vaardigheden tot uiting in hun werk moeten vergelijkbaar zijn met de kennis en vaardigheden verwerven studenten op Foundation niveau. Interviews en portfolio assessments worden meestal gepland in de 3 dagen na de taaltoets.

Transfer naar Jaar 2 zal alleen mogelijk zijn als de student deelgenomen aan een instelling voor hoger onderwijs die een credit-based systeem gebruikt. Voor deze doeleinden is het aantal eerder ontvangen kredieten worden vergeleken met het aantal studiepunten die nodig zijn voor overdracht naar de desbetreffende fase van een Britse undergraduate natuurlijk.

productontwerp

Entry examens

Aanvragers die gelden voor het jaar 1 van undergraduate cursussen, moeten de volgende zitten:

  • Engels examen
  • Portfolio assessment
  • Entry interview

De Engels onderzoek is niet nodig voor studenten uit het Engels-sprekende landen of indien een IELTS of gelijkwaardig certificaat wordt geproduceerd. Na de Engels-test, de aspirant-student onderhoudt contacten met Admissions personeel om een ​​geschikte datum en tijd om een ​​portfolio te presenteren en ondergaan een interview te vinden; deze zijn meestal gepland binnen 3 dagen van de taaltoets.

Vereiste niveau van het Engels

IELTS band 6.0 (of gelijkwaardig diploma). Als een aspirant-student een IELTS certificaat van het vereiste niveau, maar met succes doorstaan ​​BHSAD Engels-test als onderdeel van BHSAD toelatingsexamens niet heeft, hij / zij nodig heeft om een ​​IELTS-certificaat tijdens het eerste semester op jaar 1 te verkrijgen.

Vereiste portfolio

Het scala aan werk dat een deel van uw portefeuille kan vormen is breed. Projecten kunnen worden ingediend op gebieden zoals graphics, tekenen, schilderen, textiel, fotografie, decoratieve kunst, design, web-design, animatie en anderen. Allereerst zou de toelatingscommissie graag zien hoe u kunt genereren en uw ideeën te ontwikkelen; dat is de reden waarom, naast de gerealiseerde projecten, dient de portefeuille ook notebooks met schetsen, schetsboeken, geschreven werken (artikelen, essays, indien van toepassing). Probeer voorbeelden van de beste en lopende projecten die je creatieve vermogens weerspiegelen presenteren.

De portefeuille moet worden afgedrukt (in А4 of groter formaat). Animatie en CG werken moeten worden gepresenteerd op cd's of memory sticks. Het is beter om beelden van groot formaat werken en modellen die anders moeilijk te transporteren zou duren.

Interview procedure

Aankomende studenten zullen vragen over hun opleiding en professionele achtergrond worden gevraagd om tot een definitief besluit over de toelating te maken op de cursus. Wees klaar om het interview panel vertellen over uzelf, uw ontwerp ervaring en projecten in uw portefeuille. U kan worden gevraagd over de geschiedenis van de schepping van een bepaald werk en de context van de oprichting ervan. Het paneel kan u vragen over bekende ontwerpers om te leren over de invloed van de creatieve activiteiten van andere ontwerpers en kunstenaars op u, de reden waarom u hen en de belangrijkste stimulans voor je ontwikkeling op het gebied van uw beroep te volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,300 EUR
per jaar (full-time)
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Locations
Rusland - Moskou, Moskva
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Rusland - Moskou, Moskva
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applications are accepted from June 1
Einddatum Vraag informatie aan