Ba Recht En Criminologie Hons

University of Kent, Kent Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Recht En Criminologie Hons

University of Kent, Kent Law School

Deze graad biedt u de mogelijkheid om de nauw verwante disciplines Recht en Criminologie studeren in een driejarig programma, met een pad zodat u verkrijgen aan Qualifying Licentiaat in de rechten (waardoor u de mogelijkheid om de voortgang naar de volgende fase van de juridische opleiding in Engeland en Wales).

Die de fundamenten van de wet naast de verplichte en optionele modules in de criminologie (gegeven door onze uitstekende School of Sociology, Sociaal Beleid en Sociaal Onderzoek), u een goed begrip van de wet, geleerd vanuit een kritisch perspectief waarmee u kunt deelnemen aan geïnformeerd debat over de ontwikkeling van hedendaagse juridische kwesties, en een begrip van de relatie tussen criminaliteit en afwijkend gedrag, de maatschappij en het sociale beleid.

Kent Law School wordt erkend als een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een internationale reputatie voor zijn toonaangevende onderzoek en voor de hoge kwaliteit, innovatieve, kritische en sociaal-juridisch onderwijs die het biedt.

Onafhankelijke rankings

In de Nationale Studenten Enquête 2013 waren 96% van Kent Law studenten tevreden over de algehele kwaliteit van hun opleiding. Kent Law School is gerangschikt 10e nationaal in The Times Good University Guide 2014.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- UK / EU, 12450 EUR - Overseas (full-time); 4500 GBP- UK / EU, 6240 GBP - Overseas (part-time)