Ba Recht En Politiek Hons

University of Kent, Kent Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Recht En Politiek Hons

University of Kent, Kent Law School

Deze graad biedt u de mogelijkheid om de nauw verwante disciplines van politiek en recht studeren in een driejarig programma, met een pad zodat u een Qualifying Law diploma te verkrijgen. U krijgt een stevige basis in de politiek, zowel nationaal als internationaal, en zijn in staat om modules die uw belangen uit het uitgebreide scala aan bieden weerspiegelen kiezen. Onze modules weerspiegelen de interesses van onze medewerkers, en betrekking hebben op gebieden zoals conflictoplossing, het federalisme, vergelijkende politiek, de Europese integratie, etnische conflicten, terrorisme, de theorie van de internationale betrekkingen, politieke theorie, en de politiek van landen als China, Japan, Rusland en de VS.

Je ontwikkelt ook een goed begrip van de wet, geleerd vanuit een kritisch perspectief die je zal toestaan ​​om deel te nemen in een geïnformeerd debat over hedendaagse juridische kwesties (met een goed begrip van de geschiedenis en ontwikkeling).

Kent Law School wordt erkend als een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een internationale reputatie voor zijn toonaangevende onderzoek en voor de hoge kwaliteit, innovatieve, kritische en sociaal-juridisch onderwijs die het biedt.

Onafhankelijke rankings

In de 2013 Nationale Studenten Enquête, werden 90% van de Politiek studenten tevreden met de kwaliteit van hun opleiding. En in The Guardian University Guide 2014 Politiek werd gerangschikt 4e voor de tevredenheid van studenten.

In de Nationale Studenten Enquête 2013 waren 96% van Kent Law studenten tevreden over de algehele kwaliteit van hun opleiding. Kent Law School is gerangschikt 10e nationaal in The Times Good University Guide 2014.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- UK / EU, 12450 EUR - Overseas (full-time); 4500 GBP- UK / EU, 6240 GBP - Overseas (part-time)