Ba Rechten En Economie Hons

University of Kent, Kent Law School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Rechten En Economie Hons

University of Kent, Kent Law School

Recht en Economie biedt u de mogelijkheid om twee gebieden van grote betekenis te bestuderen in de hedendaagse maatschappij in een driejarig programma dat de fundamenten van de wet combineert naast de verplichte en optionele modules in Economics (gegeven door onze hoog aangeschreven en wordt beschouwd School of Economics).

Als student aan dit programma ontwikkel je een goed begrip van de wet, onderwees vanuit een kritisch perspectief waarmee u deelnemen aan geïnformeerd debat over juridische kwesties, en een begrip van economische principes zowel relevant voor mondiale ontwikkelingen en het dagelijks leven.

Kent Law School wordt erkend als een van de toonaangevende wet scholen in het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een internationale reputatie voor zijn toonaangevende onderzoek en voor de hoge kwaliteit, innovatieve, kritische en sociaal-juridisch onderwijs die het biedt.

Onafhankelijke rankings

In de Nationale Studenten Enquête 2013 waren 96% van Kent Law studenten tevreden over de algehele kwaliteit van hun opleiding. Kent Law School is gerangschikt 10e nationaal in The Times Good University Guide 2014.

Economie aan Kent heeft consequent hoog scoort in de Nationale Studenten Enquête die is gerangschikt in de top 5 in alle van de laatste 5 jaar ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
- UK / EU, 12450 EUR - Overseas (full-time); 4500 GBP- UK / EU, 6240 GBP - Overseas (part-time)