Ba scenarioschrijven (Hons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Scenarioschrijven BA Honours diploma is een unieke fast track schriftelijk programma dat de mogelijkheid om de kunst en ambacht van het scenarioschrijven te leren in een versneld tempo biedt.

Tijdens deze twee jaar durende opleiding krijgen studenten deskundige onderwijs van het werken industrie scenaristen en ook werk dat ze hebben geschreven wordt gerepeteerd en doodgeschoten.

Na de ontwikkeling van uw scenarioschrijven vaardigheden door te werken aan oefeningen, scènes en korte films, studenten gaan vervolgens op om zich te concentreren op het schrijven van speelfilms waarvoor zij professionele scenario-ontwikkeling ondersteuning voor werpen op exclusieve ontmoetingen met de Britse literaire agenten.

  • Voltijdse opleiding
  • 2 jaar
  • Momenteel aanvragen voor februari 2016
  • Geaccrediteerd door de Universiteit van Gloucestershire

BA (Hons) Screenwriting

De primaire focus ligt op het vertellen van verhalen en de beroepspraktijk. Echter, zijn studenten ook voorzien van een grondig inzicht in het bedrijfsleven en economie van de speelfilm productie, de distributie en de internationale wereld van filmfestivals. Onze aanpak is om een ​​holistisch inzicht in de wereld van het vertellen van verhalen voor het grote scherm te bieden. Wij geloven dat dit de beste manier is om onze leerlingen voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid.

De BA (Hons) Screenwriting cursus is gecentreerd rond de kunst en ambacht van het vertellen van verhalen.

Het is ontworpen om afgestudeerden voor de werkgelegenheid te bereiden door hen te voorzien van de vaardigheden gevraagd door de werkgevers niet alleen in de film-en televisie-industrie, maar ook in toenemende mate in de wereld van videogames.

De cursus omvat de waarheid van het gezegde dat 'schrijvers schrijven "en daarom, met de hulp van onze uitstekende rooster van professionals uit de industrie als docenten, zijn studenten verplicht om hun leren van toepassing op scenario's gedurende hun tijd op de cursus.

cursus Highlights

  • De BA Screenwriting cursus wordt geleverd als een intensieve fast-track programma meer dan twee jaar.
  • De cursus wordt geleverd in kleinere klassen en gespecialiseerde seminar groepen.
  • De cursus omvat een hoger dan normaal percentage geplande contacturen - 40% - van de film school ethos van het verstrekken van nieuwe schrijvers met aanzienlijke één-op-één-ontwikkeling tijd weer te geven.
  • De cursus wordt uitsluitend door te werken professionals uit de industrie, met inbegrip van scenario-ontwikkeling kaderleden van het British Film Institute, de Script Factory, BBC en een scala van productie-bedrijven geleverd. Dit is een integraal onderdeel van de school van meester-leerling stijl van lesgeven.
  • Professionele acteurs veel van het werk van studenten zal stadium.

Onze studenten worden sterk aangemoedigd om samen te werken met de BA Praktische Filmmaking studenten om hun scenario's in productie gaan. Dit is zowel een deel van de cursus en iets gestimuleerd buiten de cursus.

De twee jaar BA

Het is belangrijk om te beseffen dat, hoewel de meeste Britse BA cursussen afgelopen drie jaar hebben we comprimeren van de cursus in twee om het collegegeld te houden tot een minimum. Dit betekent dat de cursus is zeer intensief en vereist volledige inzet gedurende de gehele periode van twee jaar. Onze studenten zijn altijd druk met opdrachten en afstuderen films en de cursus loopt van begin september tot en met september van het jaar na de volgende, in tegenstelling tot de meeste academische opleidingen waar studenten zitten hun eindexamen in het voorjaar.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides co ... Lees meer

Central Film School delivers relevant, practical training in filmmaking and screenwriting in a supportive, collaborative and creative filmmaking environment. Small and friendly, the school provides continuous access to tutors and one of the highest student-to-equipment ratios of any school in the UK. Lees Minder