Ba Sociaal Beleid

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Sociaal Beleid

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Sociaal Beleid kijkt naar de manieren waarop we als samenleving te bevorderen van het welzijn van individuen en gezinnen. U vindt een aantal van de huidige centrale vraagstukken, zoals armoede, huiselijk geweld, slechte gezondheid, criminaliteit, dakloosheid en bescherming van het kind te bestuderen. Dit omvat op zoek zowel de 'oorzaken' van dergelijke problemen, maar ook bij het beleid gericht op hen door de overheid en op de rol van verenigingen en private welzijn. U zult kijken naar discussies over de beste manier om de gezondheidszorg, hoe je dakloosheid te verminderen, hoe werk en gezin in evenwicht te brengen, of hoe de gelijkheid voor vrouwen, etnische minderheden en mensen met een handicap te bereiken.

Naast het bereiken van de hoogste ratings voor onderwijs en onderzoek, wat kenmerkend is voor het bestuderen van het sociaal beleid op Kent is dat het programma is zeer flexibel en biedt een breed scala van mogelijke opties, aangeboden door vooraanstaande academici.

Waarom SSPSSR kiezen bij Kent

Sociaal Beleid onderwijzend personeel zijn in de voorhoede van hun vakgebied. Ze doen onderzoek en publiceren op een breed scala van onderwerpen sociaal beleid, en hun onderzoek informeert hun onderwijs. Op Kent, zult u in staat te kiezen uit een lijst van optionele modules zijn en deze omvatten de laatste ontwikkelingen in het sociaal beleid. Wij bieden uitstekende pastorale zorg en luisteren naar onze students.Staff op alle niveaus zijn vriendelijk, aanspreekbaar en diep geïnvesteerd in de leeromgeving van onze studenten.

We onderhouden een uitstekende staf-student ratio. Dit betekent dat u altijd worden gegeven in kleine groepen en hebben een reële toegang tot uw docenten We hebben een levendige cultuur onderzoek. We lopen wekelijkse seminar serie met externe sprekers en gastheer internationale conferenties. Zowel medewerkers en studenten dragen bij aan de levendige discussies.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates