Ba Sociologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Sociologie

University of Kent, School of Social Policy, Sociology and Social Research

Meer dan ooit, moeten we vragen als 'wie zijn wij' en 'waar komen we thuis horen' vragen? Sociologie biedt een kritisch inzicht in hoe de samenleving werkt - Wat is de relatie tussen maatschappij, individuen, gezinnen en groepen? Welke soorten van maatschappelijke veranderingen hebben plaatsgevonden in de afgelopen decennia, en hoe kunnen deze worden verklaard? Sociologen vraag 'common sense' beweringen over het sociale leven in de hedendaagse maatschappij en daag u uit om 'een kijkje achter' deze veronderstellingen in het licht van de beschikbare onderzoeksgegevens Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van de complexe globale wereld waarin we leven, en de sociale krachten, identiteiten en media die ons leven vorm te geven.

Kent is een van de beste plaatsen in het land om sociologie te studeren. De Kent graad biedt een rijke en spannende mix van onderwerpen en benaderingen en leidt studenten met zeer gewaardeerde onderzoek en communicatieve vaardigheden Sociologie onderwijs aan Kent werd beschreven door de nationale beoordelaars tijdens hun meest recente bezoek als 'zeer indrukwekkend'.

De Nationale Studenten Enquête 2014 meldt dat 85% van onze afgestudeerden zijn in werk of verdere studie van zes maanden na het afstuderen. De School voor Sociaal Beleid, Sociologie en Sociaal Onderzoek heeft de hoogste nationale onderzoeksprogramma cijfer beschikbaar. Je krijgt les van een aantal van de vooraanstaande wetenschappers in het veld. De sociologie groep is trots op zijn onderwijs en studenten in de school genieten van enkele van de hoogste percentages van contacturen in het land.

Nog niet beslist?

Sociologie is een discipline waarin uw communicatie-en analytische vaardigheden ontwikkelt. Afgestudeerden doen het goed in een breed scala van functies, met name die carrières die onafhankelijke denkers met een diep begrip van de krachten aan het werk in de samenleving nodig.

In de afgelopen jaren hebben Kent sociologie afgestudeerden gegaan in een brede waaier van beroepen. Ze zijn leraren, maatschappelijk werkers of reclasseringsmedewerkers worden. Anderen hebben zich aangesloten bij commerciële organisaties, die werkzaam zijn in marketing en human resources, of trad vrijwillige of charitatieve organisaties veld officieren, bestuurders of campagne organisatoren geworden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 10, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates