Ba spaans (moderne talen)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in moderne taal undergraduate programma's in de buurt van Kansas City, deze mate plan helpt studenten bij het verwerven belangrijke communicatie-instrumenten die worden steeds belangrijker in de lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen door het benadrukken van mondelinge en schriftelijke communicatie, culturele fluency en studie-in het buitenland kansen. Elke moderne taal cursus is ontworpen om afgestudeerden te nemen aan diverse culturele omgevingen en functioneren in een mondiale economie gedurende het millennium te bereiden.

Bachelor of Arts in de Spaanse

Aangeboden face-to-face op de Parkville campus.

Bij Park University, studenten die de Spaanse taal-en letterkunde studeren geworden meertalige professionals die culturele kennis en mondiaal perspectief zal leiden tot een succesvolle carrière in zowel de Verenigde Staten en in het buitenland. Spaanse programma Park serveert elementair, intermediate en gevorderde cursussen in mondelinge taalvaardigheid, schrijven en leesvaardigheid, alsook de studie van de Amerikaanse Latijns-Amerikaanse, Spaans-Amerikaanse en Spaanse literatuur en cultuur. Studenten met gevorderde bekwaamheden worden aangemoedigd om te werken met docenten om stages te ontwerpen in een verscheidenheid van disciplines. Een erkende studie in het buitenland zomer of semester programma in het Spaans wordt sterk aanbevolen voor majors en minors.

Deze graad vereist een minimum van 122 in totaal krediet uur om af te studeren.

Over het programma

De Moderne Talen-programma bij Park University helpt studenten belangrijke communicatie-instrumenten die steeds van vitaal belang in de lokale, nationale en wereldwijde gemeenschappen door het benadrukken van mondelinge en schriftelijke communicatie, culturele fluency en studie-in het buitenland kansen. Het is bedoeld voor afgestudeerden die van plan zijn deel te nemen aan diverse culturele omgevingen en functioneren in een mondiale economie gedurende het millennium.

Via dit programma, Park biedt meerdere mogelijkheden voor Modern Language studies in de buurt van Kansas City, zodat u een diploma te verdienen in het Spaans of profiteren van de extra cursussen aangeboden in verschillende talen, waaronder Frans, Duits en Chinees. Voor een volledige lijst van Moderne Talen cursussen, zie pagina's 316-320 van de 2013-14 Undergraduate Course Catalog.

Studenten die deelnemen aan undergraduate Spaanse programma Park University's worden bereid door middel van cursussen in de literatuur, cultuur en professionele thema's voor een verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, onderwijs, overheid en non-profit arena's. U bent ook van harte welkom om de grote te combineren met andere academische disciplines of professionele specialisaties. Het bedrijfsleven, onderwijs, recht, de geesteswetenschappen, geneeskunde, management en human services zijn slechts een paar van de gebieden waar aanvullende cursussen in het Spaans je professionele horizon en persoonlijke groei zal uitbreiden.

Moderne Talen Club

De Moderne Talen Club biedt de mogelijkheid voor studenten om samen te komen om te leren en / of de praktijk van de moderne talen en de viering van de verschillende culturen.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder