Ba specialisatie in pedagogie: het spelen van een muziekinstrument en solozang gericht op onderwijs + muziekcultuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

hradeced01

Het spelen van een muziekinstrument en solozang gericht op onderwijs is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de vorm van een dubbele-subject-studies (alleen beschikbaar in combinatie met het veldonderzoek "Music Culture gericht op onderwijs") In de full-time vorm van studie.

Profiel van afgestudeerden en hun toekomstige werkgelegenheid:
Afgestudeerden hebben de kennis van de elementaire theorie en praktische vaardigheden van het spelen van het gekozen instrument (piano, orgel en viool) of solozang verworven. Ze hebben ook opgedaan professionele kennis van de geschiedenis en het repertoire van het gekozen instrument / solozang. Zij worden voorbereid voor het bestuderen van de masteropleiding "spelen van een muziekinstrument en solozang Gericht op Lesgeven op Basic Artistic Schools".

  • Duur: 3 jaar (= 6 semesters / terms)
  • Taal: Engels
  • Prijs per semester: 2000 EUR

Organisatie van de studies:
term Herfst / Winter: 13 weken vanaf 3e week van september + examenperiode
term Lente / Zomer: 13 weken na de 2e week van februari + examenperiode

Voor meer informatie over de veldstudie, dan kunt u contact opnemen met:
Doc. Michal Chrobák, e-mail: michal.chrobak@uhk.cz
Doc. PhDr. MGA. František Vaníček, Ph.D., e-mail: frantisek.vanicek@uhk.cz
University of Hradec Králové
Faculteit van Onderwijs, Department of Music

TOELATINGSPROCEDURE:
Toepassingsdatum: 31 maart (voor het starten van studies in september)

  • Het invullen van de middelbare school studies: moet de aanvrager een certificaat om te bewijzen dat te bieden.
  • De aanvrager wordt verondersteld om een ​​hoog niveau van de stem prestaties of een gevorderd niveau van de piano (orgel) of vioolspel hebben.
  • De aanvrager wordt verondersteld om een ​​motivatiebrief te bieden: zijn / haar kwalificaties, instrumentaal / voice-niveau, prestaties, studie motivaties en verwachtingen moeten worden opgenomen.

Aanvragers moeten sturen:

  • ingevulde aanvraagformulier (https://www.uhk.cz/en-GB/PDF-international-students/Degree-programmes) naar de e-mail petra.noskova@uhk.cz,
  • een kopie van hun certificaat van voltooiing van het secundair niveau van het onderwijs in het Engels vertaald en gecontroleerd door een notaris,
  • een motivatiebrief in het Engels (min. 3600 letters).

Curriculum Vitae focus op het vakgebied Portfolio van de prestaties De omvang en inhoud van het toelatingsexamen: Er is een schriftelijke motivatie vereist, er worden geen aanvullende toelatingsexamen toegediend, geen mondeling examen.
Maximaal mogelijke rating: 100 punten
Minimum grens voor toelating: 50 punten

Alle documenten moeten aan het adres van het International Relations Office worden gericht aan:
Ing. Petra Noskova
Universiteit van Hradec Králové,
Faculteit van Onderwijs, Internationale Betrekkingen,
Rokitanskeho 62,
50003 Hradec Kralove, Tsjechië
en de e-mail: petra.noskova@uhk.cz

Belangrijk: Wij raden aan om de kandidaten voor te bereiden op het proces van aanmelding van het secundair onderwijs (door de erkenning autoriteit in de Tsjechische Republiek); Deze kennisgeving is vereist voor het toelatingsexamen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Faculty of Education of the University of Hradec Králové offers 64 courses of life-long education, the number of attendants of these courses is higher than 1,300. Courses offered by the University ... Lees meer

The Faculty of Education of the University of Hradec Králové offers 64 courses of life-long education, the number of attendants of these courses is higher than 1,300. Courses offered by the University of the Third Age are very popular; more than 600 students were enrolled in them in 2014. Lees Minder