Ba Sport Studies

Bishop's University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba Sport Studies

Bishop's University

Sport Studies is een geïntegreerd programma op basis van de expertise van de faculteit psychologie, sociologie, politiek, het bedrijfsleven en Gezondheidswetenschappen. Het programma biedt een intensieve studie van de sport en bewegen in de samenleving. Het programma is ontworpen om studenten te stimuleren om een ​​interdisciplinair perspectief dat de individuele, lokale, nationale en internationale dimensies van sport en beweging bij elkaar verzamelt vast te stellen. Bijgevolg bloot studenten om de sociale, biologische, politieke, zakelijke en economische aspecten van de sport in de sport in de samenleving. Het biedt ook mogelijkheden voor praktische ervaringen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de wetenschap kant van de sport worden aangemoedigd om de Health Science Concentratie van de biologie-programma te overwegen.

Programma Highlights:

 • Het gebouw heeft een atletische prestaties lab.
 • Dit multidisciplinaire programma geeft studenten de mogelijkheid om cursussen te volgen uit een breed spectrum, variërend van sociale wetenschappen aan Natuurwetenschappen to Business, waardoor meerdere perspectieven over het belang van sport in de samenleving ontwikkelen.

Populaire Cursussen:

 • De Sociale Psychologie van Sports Exercise
 • Sports Writing
 • Sport, Cultuur en Samenleving
 • Sport en Psychologie: prestatieverbetering
 • Inleiding tot de inspanningsfysiologie

Waar kan dit leiden mij?

De werkgelegenheid kan optreden bij sportorganisaties bij de gemeenschap en corporate niveau, alsmede in vrijwilligerswerk programma om sport te ontwikkelen.

Het programma zal ook de studenten voor verdere studies voor te bereiden op gebieden zoals recreatie, vrije tijd en sport management.

Cursussen & Programma's

Degree Opties: Bachelor of Arts (BA)

Major in Sport Studies, met optionele Concentraties in:

 • Sport Studies
 • Gezondheid en Sport Studies
 • Zakelijk en Sport Studies

Minor in Health en Sport Studies

Programma Concentraties

De Sport Studies Major programma kan worden gespecialiseerde door de toevoeging van één van de drie concentraties: i) Athletic Development, ii) Business and Society, of iii) Gezondheid. Naast de 48 credits vereist voor Major, worden extra credits in het concentratiegebied vereist om deze benaming verdienen op het transcript. Zie de tweede tabel hieronder voor een complete lijst van de verplichte vakken voor elk van de concentraties. De Sport Studies Major, met één concentratie, is een 60-credit (20 gangen) programma. Studenten beslissing om een ​​concentratie toe te voegen moet zult een "program change" formulier in met de voorzitter van de Sport Studies Program op enig moment tijdens hun programma.

Merk op dat studenten die de Business and Society concentratie komen niet in aanmerking voor de minor in Business Administration aan de Williams School of Business.

Het is mogelijk om een ​​combinatie van twee van de concentraties toe. De lengte van het programma zal dan stijgen tot 81 geloof- haar (27 gangen). Voor een dubbele concentratie moet alle vakken in blokken A, B, C en E van beide concentraties voltooid. De cursussen die zal tellen voor Blok D moet anders zijn dan die welke worden gebruikt voor een van de andere blokken. Als de gewenste dubbele concentratie Health wordt gecombineerd met Business and Society, dan zal Blok D slechts 6 credits. Blok D zal 12 credits voor de andere twee mogelijke dubbele concentraties.

Studenten het invullen van de Athletic Ontwikkeling concentratie van de Sport Studies Major kan de vereisten voor het coachen van certi catie (via Sport Québec en de NCCP) veau els A, B en C. hebben afgerond (De programmacommissie Sport Studies heeft die wordt toegepast voor deze coaching certi catie voor zijn programma, en is gepre- ly anticiperen op goedkeuring in de tijd voor 2016 afstuderen).

Keuzevakken

Bachelor opleidingen aan de Bishop's vereisen 120 studiepunten. Quebec studenten met een december ontvangt 30 geavanceerde credits, waar- door de voltooiing van de opleiding in drie jaar. Daarom is een Sport Studies Major heeft 72 studiepunten (42 voor een Quebec student) van de "vrije electieve" cursussen. Studenten worden aangemoedigd om te overwegen het toevoegen van een minderjarige uit een andere discipline, of zelfs een tweede grote. Studenten met een concentratie in Sport Studies zal nog steeds 60 (30 voor Quebec studenten) vrij electieve credits, genoeg al grote of kleine specialiteiten: Aanvulling na te streven.

All Sports Studies studenten moeten voldoen aan de "Kunst en Wetenschap" eis van de universiteit door het invullen van ten minste één (3 studiepunten) cursus aangeboden door de afdeling Natuurwetenschappen en Wiskunde. De Sport Studies Optioneel cursussen die deze re- quirement voldoen zijn: BCH 101, 131 BIO BIO 233, 317 en EXS EXS / BIO 433. Een vrije electieve kan ook worden gebruikt voor dit doel.

toelatingsproces

 1. Maak een GoBishops rekening
 2. Eenmaal ingelogd, klik op "Apply" om toegang te krijgen tot het online sollicitatieformulier.
 3. Vul het aanvraagformulier in en legt dit elektronisch.
 • Een toepassing van $ 75 CAD voor studenten studeren in Canada of een eenmalige vergoeding van $ 100 CAD voor studenten studeren buiten Canada (te betalen met credit card) is vereist op het moment van de online applicatie voor alle diploma / certificaat programma's.
 • Studenten die voor een uitwisselingsprogramma van erkende partner instellingen niet betalen een eenmalige vergoeding.
Dienen alle vereiste bewijsstukken naar de Admissions Office.

Bishop's University - Admissions Office 2600 rue College Sherbrooke, QC J1M 1Z7 Canada E-mail: admissions@ubishops.ca*

Volg de status van uw aanvraag via uw GoBishops account. Admissions bestanden worden beoordeeld op een rollende basis, zodra alle benodigde documenten zijn ontvangen.

uitzonderingen: Aanvragen voor de School of Education worden beoordeeld in samenwerking met de School of Education en de meeste aanbiedingen voor onze onderwijsprogramma's zullen niet worden gedaan tot januari of februari van elk jaar. Aanvragen voor onze Music programma's moeten ook worden geëvalueerd op basis van hun auditie. Beslissingen voor dit programma zal niet worden gedaan totdat beide elementen worden beoordeeld.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Locations
Canada - Sherbrooke, Quebec
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Sherbrooke, Quebec
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Fall (September) admission application deadline for residence guarantee.
Einddatum Vraag informatie aan